Intermiles quiz answers 24 December - 30 December 2020,intermiles quiz answer, intermiles quiz a thon, intermiles quiz today, intermiles quiz 24 December,intermiles quiz today answer, quizzes,quiz star, classmate

For fast update join our telegram channel.
So don't late for giveaway contest join our telegram channel

Follow Our Twitter Page - Click Here


Hello 

AG Trickers, welcome to our website AG Trick,Now Intermiles App arranges a quiz contest. This quiz contest is known as Quiz-a-thon.In this contest you will get Exciting prizes such as Amazon Pay Gift Card/Voucher, Flipkart Gift Voucher,Shoppers Stop Gift Voucher,Westside Gift Voucher,Book My Show Gift Voucher and more.



Today we will says about Intermiles Quiz Contest 24 December 2020 . In this contest each Participants will be win up to 50 Intermiles.

Amazon Great Indian Festival Sale Best Deal Join Our Telegram Channel - Click Here 

Join our telegram channel and participate on our giveaway contest .


How To Play Intermiles Quiz Contest Today?

  1. First of all download Intermiles App -Click Here
  2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
  3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner like below image
  4. Then click on that banner
  5. Then click on Quiz-a-thon Banner
  6. Then you will saw some questions for intermiles quiz
  7.  Play this Quiz and gave answers correctly.
  8. If you are lucky you will win up to 50 intermiles

Upcoming Giveaway Free Sony Liv Premium Subscription of 3 Month - Join Now

Intermiles Quiz Answers 24 December to 30 December 2020



Q1.Adam Castillejo became the person to have been cured of HIV?

Answer: Second

Q2.Which country was declared free of wild poliovirus?

Answer: Nigeria

Q3.Which Indian series won the Best Drama Series award at the 48th International Emmy Awards?

Answer: Delhi Crime

Q4. Which film won the Oscar for Best Film in January?

Answer: Parasite

Q5. Elon Musk and his partner, Grimes had a baby and named him: ?

Answer: X Æ A-XII

Q6. The US elected its first___?

Answer: All of the above

Q7. This year, India was elected to for a two-year term, starting January 1, 2021:

Answer: United Nations Security Council

Q8. What is the other name for hand beaten coffee / deti hui coffee?

Answer :- Dalgona Coffee




I hope this quiz questions answer will help you. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers and intermiles quiz answers.Try your luck best


All image credit : intermiles

Post a Comment

Thank you

Previous Post Next Post