Ad Code

Khatabook Quiz Answers for 28 September 2021 Today Win Rs.1000 Directly Bank Account

Khatabook Quiz Answers Today 28 September 2021 - 

Khatabook quiz answers today 27 September 2021
Khatabook quiz answers today 28 September 2021

Kb quiz ,khatabook quiz ,khatabook quiz answers today,kb quiz answers today,kb quiz khatabook,kb quiz answer today,kb quiz answer 28 September 2021


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Hi

Ag Trickers,Welcome to our website agtrick.xyz . In this website you will get latest updates such as breaking news,tech and sports news, Amazon quiz,flipkart quiz,airtel quiz and more. We are already added many profitable tricks in our website. So daily visit our website and join our telegram channel. 



Today we will says about Khatabook Quiz Show. This quiz contest show will starts from 12:00 pm to 4:00 pm on khatabook app . This quiz is totally digitalized quiz. This digital quiz you will get many prizes. 

In this contest if you gave all questions answers correctly ,you will get upto Rs.1000.



How to participate on khatabook quiz contest on khatabook app?

  • First of all Download khatabook app from PLAY STORE
  • Then register with your mobile number and some basic details.
  • Go to Khatabook homepage.
  • Then Click on Take Quiz Options
  • You will saw a banner of kb quiz
  • Then click on start now
  • You will saw three questions with time out.
  • Before time out if you will have these questions answers correctly you will get up to rs.1000.
  • First 1000 participants will get up to rs. 1000 ,So this process is first come first serve basis.
  • So don't late for playing this kb quiz answers today online



Khatabook Quiz Answers Today 28 September 2021


Questions and Answer - ( Refresh Here )



27 September 2021


Q1. The last Mahakumbh of the 20th century was held at


Answer : Haridwar


Q2. Who composed the famous song 'Sare Jahan Se Achha'?


Answer : Mohammed Iqbal


Q3. Kalchakra ceremony is associated with which of the following ceremonies?


Answer : Buddhism


20 September 2021

Q1. Tabu's real name is:

Answer : Tabassum Fatima Hashmi


Q2. Who has the most number of ducks in IPL?

Answer : Harbhajan Singh


Q3. Which is the largest cultivated crop in Odisha?

Answer : Rice


( 18 September 2021 )

Q1. Lotus' is the state flower of_?


Answer : Haryana


Q2. How long is the 'Pitch' in a Cricket match?


Answer : 22 Yards


Q3. What is the name of Jacky Shroff's son?


Answer : Tiger


( 17 September 2021 )

Q1.Which country played FIFA World Cup final 2018 against France?


Answer : Croatia


Q2. What is Clarified butter?


Answer : Ghee


Q3. Rani writes 2 pages of her diary daily. How many pages will she write in 7 days?


Answer : 14pages


( 16 September 2021 )

Q.1 OPC is short for

Answer : One person Company


Q.2 Who is the lead heroine in bollywood movie Mardaani?


Answer : Rani Mukherjee


Q.3 Litti Chokha' is a famous food of which state?


Answer : Bihar


I hope this information or questions answer will help you,So daily visit our website and join our telegram channel for latest updates.


All image credit : khatabook

Khatabook Quiz Answers Today (Kb Quiz) 28 September 2021 

  

Khatabook quiz answers today,kb quiz answers,kb quiz today

Post a Comment

0 Comments