Ad Code

EVARU MEELO KOTEESWARULU (EMK) Telugu Kbc Offline Quiz Answers Today 13 October 2021

Emk telugu kbc offline quiz answers today 13 october 2021 :

Telugu KBC Offline Quiz Answers Today

kbc offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc offline quiz answers, kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 13 October 2021,kbc daily quiz answers, kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question

kbc offline quiz answers today
KBC offline quiz answers today 13 October 2021 ( EMK )

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

EMK Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 13th October 2021 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today


Note : Subscribe Our Telegram Channel For Upcoming Amazon Great Indian Festival Season Sale 2021. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here


Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 8 October - 12 October 2021 ( Latest )

Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 1 October - 5 October 2021

Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 10 September - 14 September 2021


Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 27 August - 31 August 2021



KBC offline quiz answers today
Emk kbc offline quiz answers today 13 October 2021

Kaun Banega Crorepati Offline Quiz Answers Today ( EMK ) English and Hindi 13 October 2021

EMK Kbc Offline Quiz Answers Today

Question and Answer Update Soon - Refresh Here




Q1. Which of the following is the innermost layer of the Earth?


Answer: The Core


Q2. Which Indian state launched ‘Yuva Shakti Corona Mukti Abhiyan’?


Answer: Madhya Pradesh


Q3. Which of the following book is written by Maithili Sharan Gupt?


Answer: Saket


Q4. To which god, most of the Chola temples were dedicated?


Answer: Lord Shiva


Q5. Narendra Modi Stadium is situated in which city in India?


Answer: Ahemdabad


Q6. Which of the following is a rootless plant?


Answer: Lemna


Q7. Which of the following is not a south Indian dish?


Answer: Dal Makhni


Q8. What is the current fund transaction limit under Unified Payments Interface (UPI)?


Answer: 1,00,000


Q9. What kind of creature is a Portuguese Man O War?


Answer: Jellyfish


Q10. Who is the main or most worshiped god of the Rig Vedic period?


Answer: Lord Indra


I hope this information will help you for batter updates about Kaun Banega Crorepati 13 question and answers. So daily visit our website and join our telegram channel.

Post a Comment

0 Comments