Ad Code

Flipkart Funtastic Quiz Answers Today : All Game Category Answers Available at One Place ( Fantastic Quiz )

Flipkart Funtastic Quiz Answers Today : Now flipkart app arranges many quiz contest such as power play with champions quiz, big billion muqabla quiz,fake or not quiz, daily trivia quiz and many more. But here we says about flipkart funtastic quiz category of history.  Find below fantastic quiz flipkart answers history . Play and give flipkart quiz answers today correctly

Flipkart fantastic quiz answers today
flipkart funtastic history quiz answers today


Flipkart Funtastic Quiz Answers Today

Flipkart Funtastic Bollywood Quiz Answers Today

Hi,
Ag trick readers, welcome to our website www.agtrick.xyz . This website is proudly made in India. Our team members always works for you . How can you'll earn money from online . Today we will says about Flipkart fantastic quiz answers today Contest. At this time this quiz also generally known as flipkart fantastic quiz answers today

In this contest winners will win exciting rewards or assured flipkart supercoins.
Flipkart is the one of the largest selling platform of in India . Now flipkart come back with flipkart quiz. 
This quiz also known as flipkart fantastic quiz answers today . On funtastic quiz competition contestants will complete 8 categories, such as havells quiz , oppo quiz , coocaa quiz , cricket quiz , current affairs quiz , bollywood quiz and history quiz . Each categories available some rewards. Below we will reavels flipkart funtastic quiz answers today of todays flipkart quiz answers.

Key Hilights

  • Funtastic Quiz Flipkart Answers Today Prestige
  • Funtastic Quiz Flipkart Answers Today Bajaj
  • Funtastic Quiz Flipkart Answers Today Pigeon
  • Funtastic Quiz Flipkart Answers Today Msi Gaming
  • Funtastic Quiz Flipkart Answers Today Cricket
  •  Funtastic Quiz Flipkart Answers Today Current Affairs
  • Funtastic Quiz Flipkart Answers Today Bollywood
  • Funtastic Quiz Flipkart Answers Today History
  • Funtastic Quiz Flipkart Answers Today Geography
  • Funtastic Quiz Flipkart Answers Today Football


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

How To Win Flipkart Funtastic Quiz Game

  • First of all Download Flipkart App from Playstore - Click Here.
  • Then register with your mobile number and some basic details on Flipkart.
  • Go to Flipkart homepage.
  • Scroll right to left on home page or Click on Game sections on below of the right corner.
  • You will saw a banner flipkart funtastic quiz answers today

  • funtastic flipkart quiz answers today
  • Then click on this banner.
  • You will saw a banner like below image

  • Flipkart funtastic history quiz answers
  • This game you can find 8 categories 
  • Choose bollywood category

  • In this video you will saw 15 questions with stages including timeout for funtastic quiz flipkart answers today bollywood

  • Give the answers correctly before timeout during playing that video
  • These questions answers selection will be majority basis.
  • After completion of this quiz you will check your results .

Funtastic Quiz Flipkart Answers Football

Flipkart funtastic quiz geography answers : Stage 1

Q1. Which of these rivers originates in Maharashtra?


Answer : Godavari


Q2. The ancient town of Hampi is located in which state?


Answer : Karnataka


Q3. The Gomti is a tributary of which river?


Answer: Ganga


Q4. Which the state of Pakistan shared its name with one in India?


Answer : Punjab


Q5. In which country would you find Kangaroos?


Answer : Australia


Our valuable readers we have find a new game for your . In this game we you can earn free paytm cash , So join our telegram channel for first update. Telegram link available on top section or Click Here


Flipkart funtastic quiz geography answers : Stage 2


Q1. Which of these is smallest by area?


Answer : Goa


Q2. Makhrana is famous for which rock used in the Taj Mahal?


Answer : Marble


Q3. Which of these is the tallest?


Answer : K2


Q4. The Temple complex Kalighat is located in which city?


Answer : Kolkata


Q5. “Utkal” refers to which state in the National Anthem?


Answer : Odisha


Flipkart funtastic quiz geography answers : Stage 3


Q1. The Bandhavgarh National Park is in which state?


Answer : Madhya Pradesh


Q2. In which country would you find the Xinjiang province?


Answer : China


Q3: Where is Dal Lake located?


Answer : Jammu & Kashmir


Q4. Where is North Sentinel Island located?


Answer : Andaman and Nicobar


Q5. On which of these will you find houseboats called shikaras?


Answer: Dal Lake



Flipkart Funtastic Luminous Quiz Answers Today

Stage : 1


Q1.When was Luminous established in India?


Answer : 1988


Q2.Which of the below products does luminous sell in India?


Answer : All of above

Q3. Who is the brand ambassador of Luminous?


Answer : Sachin Tendulkar


Q4. What is the tagline of Luminous?


Answer : Khushiyon ka Ghar


Q5. What is the brand color of Luminous?


Answer : Blue

Our valuable readers we have find a new game for your . In this game we you can earn free paytm cash , So join our telegram channel for first update. Telegram link available on top section or Click Here


Flipkart Funtastic Luminous Quiz Answers Today

Stage : 2

Q1. What are the benefits of Luminous inverters?


Answer : All of Above


Q2. During power cuts which of the following equipment system keeps your home load running?


Answer : Inverter & Battery


Q3. Which of the below Luminous inverters is suitable for running high loads (like AC, Water Pump) at home?


Answer : iCruze


Q4. Which one of the following is an intelligent inverter for home application in India from Luminous?


Answer : Zelio


Q5. How Much minimum warranty Luminous offers for inverters?


Answer : 24 months


Flipkart Funtastic Luminous Quiz Answers Today

Stage : 3


Q1. Which of the following inverter modes does Zelio+ 1100 have?


Answer : Eco & UPS mode


Q2. Select VA ratings in which Zelio+ 1100 inverter is available


Answer : 900VA


Q3. How many batteries does Zelio + 1100 support?


Answer: Single battery


Q4. Zelio+ 1100 is a _inverter?


Answer : Sine Wave


Q5. How much warranty does Zelio+ 1100 have?


Answer : 6 months


Funtastic Quiz Flipkart Answers Prestige

Funtastic Quiz Flipkart Answers Bajaj

Funtastic Quiz Flipkart Answers Pigeon

Funtastic Quiz Flipkart Answers Msi Gaming

Funtastic Quiz Flipkart Answers Cricket

Funtastic Quiz Flipkart Answers Current Affairs


Funtastic Quiz Flipkart Answers Bollywood

Stage:-1

1. Who played the role of Mastani in Bajirao Mastani?


Answer  – Deepika Padukone


2. John Abraham plays gangstar Manya Surve in which film?


Answer  – Shootout at Wadala


3. Who plays the role of Baburao Apte in Hera Pheri?


Answer  – Paresh Rawal


4. Ajay Singh is the real name of which actor?


Answer  – Sunny Deol


5. What type of Paan does Amitabh eat in don?


Answer  – Banaras Wala


Our valuable readers we have find a new game for your . In this game we you can earn free paytm cash , So join our telegram channel for first update. Telegram link available on top section or Click Here

Stage 2


1. Parineeti Chopra plays which athlete in her 2021 biopic?


Answer  – Saina Nehwal


2. Who gave the music to Kaho Naa Pyaar Hai?


Answer  – Rajesh Roshan


3. Who among these is not in the movie Welcome?


Answer  – Sanjay Dutt


4. The Surgical Strike is the tagline of which 2019 movie?


Answer  – Uri


5. Who played the role of a writer in the movie Sanju?


Answer  – Anushka Sharma


Stage 3


1. Madhuri Dikshit and Aishwarya Rai both appeared in which film?


Answer  – Devdas


2. In which film did Saif Ali Khan play Langda Tyagi?


Answer  – Omkara


3. According to Dabangg song who became Badnaam?


Answer  – Munni


4. Who plays the role of Ali in the movie Freaky Ali?


Answer  – Nawazuddin Siddiqui


5. Who is the director of the Munna Bhai Series


Answer  – Raj Kumar Hirani


Extra Bollywood Questions can be asked for bollywood quiz section on funtastic quiz


1. Which Actress played the role of Kaira in Dear Zindagi?


Answer – Alia Bhatt


2. Which of these does not star Akshay Kumar & Katrina Kaif?


Answer – Aitraaz


3. Sohail Khan directed Salman Khan in which Movie?


Answer – Jai Ho


4. Which animal does Saif Ali Khan voice in Roadside Romeo?


Answer – Dog


5. Which actor plays the role of Jimmy in Disco Dancer?


Answer – Mithun Chakraborty


6. Which actor played Lucky in the movie Oye Lucky! Lucky Oye?


Answer – Abhay Deol


7. Which is the debut movie of Bhumi Pednekar?


Answer – Dum Laga ke Haisha


8. In which of these does the hero return a girl to Pakistan?


Answer – Bajrangi Bhaijaan


9. The song Pehla Nasha is from which Aamir Khan Movie?


Answer – Jo Jeeta Wohi Sikandar


10. In which of these movies is Alia Bhatt Kidnapped?


Answer – Highway


11. Who played the role of Ram on movie Ram Lakhan?


Answer – Jackie Shroff


12. Udta Punjab has which Punjabi popstar in a lead role?


Answer – Diljit Dosanjh


13. Which family go for a trip in Dil Dhadakne Do?


Answer – Mehra


14. Which movies released in 2009 & 2020 have same title?


Answer – Love Aaj Kal


15. Who is the director of the movie Golmaal Again (2017)?


Answer – Rohit Shetty


16. Arjun Reddy was remade as which Bollywood film?


Answer – Kabir Singh


17. Which actress is married to the doctor Sriram Nene?


Answer – Madhuri Dixit


18. Which actor from Hindi Medium passed away in 2020?


Answer – Irrfan Khan


19. Which actor’s biography did Ranbir Kapoor act in?


Answer – Sanjay Dutt


20. The song Laila starring Sunny Leone is in which Movie?


Answer – Raees


Funtastic Quiz Flipkart Answers History

Also Read

Funtastic Quiz Flipkart Answers Coocaa

Funtastic Quiz Flipkart Answers Cricket

Funtastic Quiz Flipkart Answers Current Affairs

Funtastic Quiz Flipkart Answers Bollywood

Funtastic Quiz Flipkart Answers History



Note : Paly funtastic quiz flipkart answers today and flipkart game today answers carefully


I hope these question answers will help you . So daily visit our web site and latest update.Join our telegram channel on above link for latest update


Post a Comment

0 Comments