Ad Code

Flipkart Fantastic Quiz Bollywood Answers Today ( Fantastic Quiz ) Win Exciting Prize on Big Million Days

Flipkart Funtastic Bollywood Quiz Answers Today : Now flipkart app arranges many quiz contest such as power play with champions quiz, big billion muqabla quiz,fake or not quiz, daily trivia quiz and many more. But here we says about flipkart funtastic quiz category of history.  Find below fantastic quiz flipkart answers history . Play and give flipkart quiz answers today correctly

Flipkart fantastic quiz answers today
flipkart funtastic history quiz answers today


Flipkart Funtastic Quiz Answers Today

Flipkart Funtastic Bollywood Quiz Answers Today

Hi,
Ag trick readers, welcome to our website www.agtrick.xyz . This website is proudly made in India. Our team members always works for you . How can you'll earn money from online . Today we will says about Flipkart fantastic quiz answers today Contest. At this time this quiz also generally known as flipkart fantastic quiz answers today

In this contest winners will win exciting rewards or assured flipkart supercoins.
Flipkart is the one of the largest selling platform of in India . Now flipkart come back with flipkart quiz. 
This quiz also known as flipkart fantastic quiz answers today . On funtastic quiz competition contestants will complete 8 categories, such as havells quiz , oppo quiz , coocaa quiz , cricket quiz , current affairs quiz , bollywood quiz and history quiz . Each categories available some rewards. Below we will reavels flipkart funtastic quiz answers today of todays flipkart quiz answers.


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

How to win flipkart quiz contest 4 October

  • First of all Download Flipkart App from Playstore - Click Here.
  • Then register with your mobile number and some basic details on Flipkart.
  • Go to Flipkart homepage.
  • Scroll right to left on home page or Click on Game sections on below of the right corner.
  • You will saw a banner flipkart funtastic quiz answers today

  • funtastic flipkart quiz answers today
  • Then click on this banner.
  • You will saw a banner like below image

  • Flipkart funtastic history quiz answers
  • This game you can find 8 categories 
  • Choose bollywood category

  • In this video you will saw 15 questions with stages including timeout for funtastic quiz flipkart answers today bollywood

  • Give the answers correctly before timeout during playing that video
  • These questions answers selection will be majority basis.
  • After completion of this quiz you will check your results .
Also read : 

Funtastic Quiz Flipkart Answers Havells

Funtastic Quiz Flipkart Answers Oppo Quiz

Funtastic Quiz Flipkart Answers Philips

Funtastic Quiz Flipkart Answers Bollywood

Flipkart funtastic quiz bollywood answers update soon ( Refresh Here )

Stage: 1

1. Who played the role of Mastani in Bajirao Mastani?


Answer  – Deepika Padukone


2. John Abraham plays gangstar Manya Surve in which film?


Answer  – Shootout at Wadala


3. Who plays the role of Baburao Apte in Hera Pheri?


Answer  – Paresh Rawal


4. Ajay Singh is the real name of which actor?


Answer  – Sunny Deol


5. What type of Paan does Amitabh eat in don?


Answer  – Banaras Wala


Our valuable readers we have find a new game for your . In this game we you can earn free paytm cash , So join our telegram channel for first update. Telegram link available on top section or Click Here

Stage 2


1. Parineeti Chopra plays which athlete in her 2021 biopic?


Answer  – Saina Nehwal


2. Who gave the music to Kaho Naa Pyaar Hai?


Answer  – Rajesh Roshan


3. Who among these is not in the movie Welcome?


Answer  – Sanjay Dutt


4. The Surgical Strike is the tagline of which 2019 movie?


Answer  – Uri


5. Who played the role of a writer in the movie Sanju?


Answer  – Anushka Sharma


Stage 3


1. Madhuri Dikshit and Aishwarya Rai both appeared in which film?


Answer  – Devdas


2. In which film did Saif Ali Khan play Langda Tyagi?


Answer  – Omkara


3. According to Dabangg song who became Badnaam?


Answer  – Munni


4. Who plays the role of Ali in the movie Freaky Ali?


Answer  – Nawazuddin Siddiqui


5. Who is the director of the Munna Bhai Series


Answer  – Raj Kumar Hirani


Extra Bollywood Questions can be asked for bollywood quiz section on funtastic quiz


1. Which Actress played the role of Kaira in Dear Zindagi?


Answer – Alia Bhatt


2. Which of these does not star Akshay Kumar & Katrina Kaif?


Answer – Aitraaz


3. Sohail Khan directed Salman Khan in which Movie?


Answer – Jai Ho


4. Which animal does Saif Ali Khan voice in Roadside Romeo?


Answer – Dog


5. Which actor plays the role of Jimmy in Disco Dancer?


Answer – Mithun Chakraborty


6. Which actor played Lucky in the movie Oye Lucky! Lucky Oye?


Answer – Abhay Deol


7. Which is the debut movie of Bhumi Pednekar?


Answer – Dum Laga ke Haisha


8. In which of these does the hero return a girl to Pakistan?


Answer – Bajrangi Bhaijaan


9. The song Pehla Nasha is from which Aamir Khan Movie?


Answer – Jo Jeeta Wohi Sikandar


10. In which of these movies is Alia Bhatt Kidnapped?


Answer – Highway


11. Who played the role of Ram on movie Ram Lakhan?


Answer – Jackie Shroff


12. Udta Punjab has which Punjabi popstar in a lead role?


Answer – Diljit Dosanjh


13. Which family go for a trip in Dil Dhadakne Do?


Answer – Mehra


14. Which movies released in 2009 & 2020 have same title?


Answer – Love Aaj Kal


15. Who is the director of the movie Golmaal Again (2017)?


Answer – Rohit Shetty


16. Arjun Reddy was remade as which Bollywood film?


Answer – Kabir Singh


17. Which actress is married to the doctor Sriram Nene?


Answer – Madhuri Dixit


18. Which actor from Hindi Medium passed away in 2020?


Answer – Irrfan Khan


19. Which actor’s biography did Ranbir Kapoor act in?


Answer – Sanjay Dutt


20. The song Laila starring Sunny Leone is in which Movie?


Answer – Raees



Also Read

Funtastic Quiz Flipkart Answers Coocaa

Funtastic Quiz Flipkart Answers Cricket

Funtastic Quiz Flipkart Answers Current Affairs

Funtastic Quiz Flipkart Answers Bollywood

Funtastic Quiz Flipkart Answers History



Note : Paly funtastic quiz flipkart answers today bollywood carefully


I hope these question answers will help you . So daily visit our web site and latest update.Join our telegram channel on above link for latest update


Post a Comment

0 Comments