Ad Code

Flipkart Funtastic Geography Quiz Answers Today ( Fantastic Quiz ) Win Exciting Prizes

Flipkart Funtastic Geography Quiz Answers Today : Now flipkart app arranges many quiz contest such as power play with champions quiz, big billion muqabla quiz,fake or not quiz, daily trivia quiz and many more. But here we says about flipkart funtastic quiz category of geography.  Find below fantastic quiz flipkart answers geography . Play and give flipkart quiz answers today correctly


Flipkart fantastic quiz answers today

Flipkart funtastic geography quiz answers today


Flipkart Funtastic Quiz Answers Today

Flipkart Funtastic Geography Quiz Answers Today?

Hi,
Ag trick readers, welcome to our website www.agtrick.xyz . This website is proudly made in India. Our team members always works for you . How can you'll earn money from online . Today we will says about Flipkart fantastic quiz answers today Contest. At this time this quiz also generally known as flipkart fantastic quiz answers today geography

In this contest winners will win exciting rewards or assured flipkart supercoins on playing flipkart answers today


Flipkart is the one of the largest selling platform of in India . Now flipkart come back with flipkart quiz. 
This quiz also known as flipkart fantastic quiz answers today . On funtastic quiz competition contestants will complete 8 categories, such as havells quiz , oppo quiz , coocaa quiz , cricket quiz , current affairs quiz , bollywood quiz and history quiz, geography quiz, football quiz . Each categories available some rewards. Below we will reavels flipkart funtastic quiz answers today geography of todays flipkart quiz answers.


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

How to win flipkart quiz contest of geography?

  • First of all Download Flipkart App from Playstore - Click Here.
  • Then register with your mobile number and some basic details on Flipkart.
  • Go to Flipkart homepage.
  • Scroll right to left on home page or Click on Game sections on below of the right corner.
  • You will saw a banner flipkart funtastic quiz answers today

  • funtastic flipkart quiz answers today
  • Then click on this banner.
  • You will saw a banner like below image

  • Flipkart funtastic geograhy quiz answers
  • This game you can find 8 categories 

  • Choose geography quiz category

  • In this video you will saw 15 questions with 3 stages including timeout for funtastic quiz flipkart answers today geography.

  • Give the answers correctly before timeout during playing that video
  • These questions answers selection will be majority basis.
  • After completion of this quiz you will check your results .
Also read : 

Funtastic Quiz Flipkart Answers Oppo Quiz

Funtastic Quiz Flipkart Answers Philips

Flipkart Funtastic Geography Quiz answers

Short Answer :


Funtastic Quiz Flipkart Answers Geography

Flipkart funtastic quiz geography answers update soon ( Refresh Here )


Flipkart funtastic quiz geography answers : Stage 1

Q1. Which of these rivers originates in Maharashtra?


Answer : Godavari


Q2. The ancient town of Hampi is located in which state?


Answer : Karnataka


Q3. The Gomti is a tributary of which river?


Answer: Ganga


Q4. Which the state of Pakistan shared its name with one in India?


Answer : Punjab


Q5. In which country would you find Kangaroos?


Answer : Australia


Our valuable readers we have find a new game for your . In this game we you can earn free paytm cash , So join our telegram channel for first update. Telegram link available on top section or Click Here


Flipkart funtastic quiz geography answers : Stage 2


Q1. Which of these is smallest by area?


Answer : Goa


Q2. Makhrana is famous for which rock used in the Taj Mahal?


Answer : Marble


Q3. Which of these is the tallest?


Answer : K2


Q4. The Temple complex Kalighat is located in which city?


Answer : Kolkata


Q5. “Utkal” refers to which state in the National Anthem?


Answer : Odisha


Flipkart funtastic quiz geography answers : Stage 3


Q1. The Bandhavgarh National Park is in which state?


Answer : Madhya Pradesh


Q2. In which country would you find the Xinjiang province?


Answer : China


Q3: Where is Dal Lake located?


Answer : Jammu & Kashmir


Q4. Where is North Sentinel Island located?


Answer : Andaman and Nicobar


Q5. On which of these will you find houseboats called shikaras?


Answer: Dal Lake

 

Also Read

Funtastic Quiz Flipkart Answers Coocaa

Funtastic Quiz Flipkart Answers Cricket

Funtastic Quiz Flipkart Answers Current Affairs

Funtastic Quiz Flipkart Answers Bollywood

Funtastic Quiz Flipkart Answers History



Note : Paly funtastic quiz flipkart answers today geography carefully


I hope these question answers will help you . So daily visit our web site and latest update.Join our telegram channel on above link for latest update


Post a Comment

0 Comments