Ad Code

Kaun Banega Crorepati 13 | Kbc Offline Quiz Answers Today 14th October 2021

KBC Offline Quiz Answers Today ( Kaun Banega Crorepati ) : kbc offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc offline quiz answers, kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 14 October 2021,kbc daily quiz answers, kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question

kbc offline quiz answers today
KBC offline quiz answers today 14 October 2021

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 14th October 2021 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today


Note : Subscribe Our Telegram Channel For Upcoming Amazon Great Indian Festival Season Sale 2021. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here


Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 8 October - 12 October 2021 ( Latest )

Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 1 October - 5 October 2021

Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 10 September - 14 September 2021


Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 27 August - 31 August 2021



KBC offline quiz answers today
kbc offline quiz answers today 14 October 2021

Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 14 October 2021


Question and Answer Update Soon - Refresh Here



Q1. Horticulture is related to which of the following revolution?


Answer : Golden Revolution


Q2. Queensberry rules are a code of accepted rules in which sport?


Answer : Boxing


Q3. Which of the following is the largest ocean?


Answer : Pacific Ocean


Q4. What is the name of the world's first female astronaut?


Answer : Valentina Tereshkova


Q5. Which among the following plan document has a subtitle "Inclusive growth"?


Answer : 11th Five year Plan


Q6. Who is the author of "Divine Comedy"?


Answer : Dante Alighieri


Q7. On the bank of Rijupalika river, who attained Kaivalaya?


Answer : Mahavira


Q8. Which state has introduced India's first city sewage surveillance system?


Answer : Karnataka


Q9. Which federal state consists of 26 Cantons?


Answer : Switzerland


Q10. Mughal school has which specific style of painting?


Answer : South Asian Painting

Post a Comment

0 Comments