Ad Code

KBC Offline Quiz Answers Today 13th October 2021 Kaun Banega Crorepati Season 13 ( 24×7 Quiz ) Both English and Hindi

kbc offline quiz answers today 13 october 2021 :

kbc offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc offline quiz answers, kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 13 October 2021,kbc daily quiz answers, kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question

kbc offline quiz answers today
KBC offline quiz answers today 13 October 2021

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 13th October 2021 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today


Note : Subscribe Our Telegram Channel For Upcoming Amazon Great Indian Festival Season Sale 2021. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here


Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 8 October - 12 October 2021 ( Latest )

Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 1 October - 5 October 2021

Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 10 September - 14 September 2021


Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 27 August - 31 August 2021



KBC offline quiz answers today
kbc offline quiz answers today 13 October 2021

Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 13 October 2021


Question and Answer Update Soon - Refresh Here


Q1. Who is the author of 'Death in The Castle'?


Answer : Pearl S. Buck


Q2. The Oval stadium in England is associated with?


Answer : Cricket


Q3. The concept of Goods and Services Tax (GST) originated in which country?


Answer : Canada


Q4. What is the social media platform being developed by Bangladesh as an alternative for Facebook?


Answer : Jogajog


Q5. India is located in which Hemisphere?


Answer : North Eastern Hemisphere


Q6. In which year was ISRO established?


Answer : 1968


Q7. Which big cat species has the longest canine teeth?


Answer : Clouded Leopard


Q8. Bathukamma is a part of which festival?


Answer : Dussehra


Q9. Which of the following is the folk dance of Uttarakhand?


Answer : Jhora


Q10. Where is Indian Immunologicals limited (IIL) located?


Answer : Hyderabad



Kbc Offline Quiz Answers Today

12 October 2021

Q1. A place where wild animals live is known as?


Answer : Lair


Q2. The Indian football team's first appearance in Olympics was in which city?


Answer: London


Q3. In which ocean is Mauritius located?


Answer : Indian Ocean


Q4. The Indian Olympic Association had appointed which business conglomerate as a sponsor for the Indian contingent at the Tokyo Games 2021?


Answer : Adani Group


Q5. The branch of biology dealing with the study of cells is known as?


Answer : Cytology


Q6. Which of the following book is written by Louis Fischer?


Answer:  Gandhi and Stalin


Q7. What is the currency of Israel?


Answer : Shekel


Q8. India is situated in which Continent?


Answer : Asia


Q9. Who was the first Vice-President of India?


Answer : Dr Sarvapalli Radhakrishnan


Q10. What is the capital of the Falkland Islands?


Answer : Port Stanley


Kbc Offline Quiz Answers Today

11 October 2021

Q1.Which country recently test-fired its new S-500 air defence missile system?


Answer : Russia


Q2. Which former Australian cricketer got his nickname 'Dizzy' from his Australian cricket teammates?


Answer : Jason Gillespie


Q3. Late A.P.J. Abdul Kalam has written which of the following autobiography?


Answer : Wings of Fire


Q5. What is the study of visceral organs called?


Answer : Splanchnology


Q6. The largest dolphin species orca is also known as?


Answer : Killer whale


Q7. Under the national pension system, the government notified a hike in the foreign direct investment limit up to what percentage?


Answer : 74%


Q8. Who was the first woman President of India?


Answer : Pratibha Patil


Q9. The ancient city of Machu Picchu is in which country?


Answer : Peru


Q10. Which of the following languages is the oldest of the Dravidian languages?


Answer : Tamil


Kbc Offline Quiz Answers Today

8 October 2021

Q1. The person who controls a football match on the field is called as?


Answer : Referee


Q2. From which of the following Asian Country does the equator run through?


Answer : Indonesia

Q3. What describes the ecological interaction between two or more species where each species has a net benefit?


Answer : Mutualism


Q4. Where is the headquarters of NABARD located?


Answer : Mumbai


Q5. Which of the following was the emperor of Vijayanagara kingdom?


Answer : Krishnadevaraya


Q6. Which of the following book is written by Indira Gandhi?


Answer : Eternal India


Q7. The Tay Bridge runs south from which city?


Answer : Dundee


Q8. The scientific study of teeth is called as?


Answer : Odontology


Q9. Which of the following is the folk dance of Rajasthan?


Answer : Ghoomar


Q10. How many ordnance factories are operational across India?


Answer : 41


Kbc Offline Quiz Answers Today

7 October 2021

Q1. Who wrote all four Vedas?


Answer : Maharishi Ved Vyasa


Q2. What percentage of customs duty would be levied on the import of solar modules in India by the finance ministry?


Answer : 40%


Q3. Zanzibar and Pemba Islands are a part of which country?


Answer : Tanzania


Q4. Which of the following Bengali book is written by poet Rabindranath Tagore?


Answer : Dak Ghar


Q5. "The name of which spice comes from the French word for ""Nail"""?"


Answer : Clove


Q6. Which of the following animals belongs to the Muridae family?


Answer : Mice


Q7. Jawahar Rozgar Yojana was launched in which five-year plan?


Answer : 7th Five-year plan


Q8. Jal Mahal is situated in the middle of which lake?


Answer : Man Sagar lake


Q9. Which among the following is India's first bullet train project?


Answer : Mumbai - Ahmedabad


Q10. In which year did the Indian national football team qualify for the first time in the Olympics?


Answer : 1948



I hope this information will help you for batter updates about Kaun Banega Crorepati 13 question and answers. So daily visit our website and join our telegram channel.

Post a Comment

0 Comments