What is the full form of MRI?

 What is the full form of MRI?

KBC OFFLINE QUIZ ANSWERS TODAY 1 October 2021 

kbc offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc offline quiz answers, kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 1 October 2021,kbc daily quiz answers, kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question

kbc offline quiz answers today
KBC offline quiz answers today 1 October 2021

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL – Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL – Click Here

Follow Me On Google News – Click Here 

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 1st October 2021 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today

amazon%2Band%2Bflipkart%2Bbest%2Bdeal

Note : Subscribe Our Telegram Channel For Upcoming Amazon Great Indian Festival Season Sale 2021. Join Now for Best Deals On Amazon – Click Here

Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 3 September – 7 September 2021



KBC offline quiz answers today
kbc offline quiz answers today 1 October 2021

What is the full form of MRI?

Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 1 October 2021

Question and Answer Update Soon – Refresh Here

Q1. Who propounded the opportunity cost theory of international trade?

Answer : Gottfried Haberler

Q2. Where is the origin of Odisha’s largest river the Mahanadi?

Answer : Chhattisgarh

Q3. The story of the film ‘Hello’ has been adapted from which famous novel?

Answer : One Night at the Call Center

Q4. Which country won the Davis Cup 2019 against Canada?

Answer : Spain

Q5. The Wheeler Island has been renamed as?

Answer : Abdul Kalam Island

Q6. What is the name of Twitter’s Made-in-India alternative that was launched last year but rose to fame recently?

Answer : Koo

Q7. What is the full form of MRI?

Answer : Magnetic Resonance Imaging

Q8. What is a group of emus called?

Answer : Mob

Q9. The famous poet Mirza Ghalib has written which of the following book?

Answer : Diwan-E-Ghalib

Q10. Which of the following slogan is given by Swami Dayanand Saraswati?

Answer : Go Back to Vedas

Leave a Comment