Ad Code

Which among the following is not a work of Rabindranath Tagore?

Which among the following is not a work of Rabindranath Tagore?

Kbc offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc offline quiz answers, kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 15 October 2021,kbc daily quiz answers, kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question

Which among the following is not a work of Rabindranath Tagore?
Which among the following is not a work of Rabindranath Tagore?

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 15th October 2021 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today


Note : Subscribe Our Telegram Channel For Upcoming Amazon Great Indian Festival Season Sale 2021. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here


Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 8 October - 12 October 2021 ( Latest )

Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 1 October - 5 October 2021

Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 10 September - 14 September 2021


Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 27 August - 31 August 2021



KBC offline quiz answers today
kbc offline quiz answers today 15 October 2021

Which among the following is not a work of Rabindranath Tagore?

Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 15 October 2021


Question and Answer Update Soon - Refresh Here

Q1. Which among the following is not a work of Rabindranath Tagore?


Answer : Kapala Kundala


Q2. What is the full form of CPI?


Answer : Consumer Price Index


Q3. Which cricketer has scored the most Test hundreds ever in Cricket?


Answer : Sachin Tendulkar


Q4. Which is the largest island on Earth?


Answer : Greenland


Q5. Which part of the cell is called the powerhouse of the cell?


Answer : Mitochondria


Q6. What is the scientific name of Bengal Tiger?


Answer : Panthera tigris tigris


Q7. At Vallabhi, which Jain Council was held?


Answer : Second


Q8. The Marine Aids to Navigation Bill, 2021 seeks to use "marine aids to navigation" to replace which term?


Answer : Light House


Q9. In which country, Liberation of Saigon Day celebrated on April 30 is a public holiday?


Answer : Vietnam


Q10. Which Union Ministry had chalked out a four-point strategy to handle the blockage at Suez Canal?


Answer : Ministry of Commerce and Industry

Post a Comment

0 Comments