Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today 13 November 2021 Win Cashback Or Gift Voucher ( Ace Diwali Festive Event Offer )

Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today: ( November 13,2021 ) – Play Google Pay festive quiz 2021 on google pay app daily and stand a chance to win rs.2 to rs.20 directly in your bank account as cashback or gift voucher discount coupon. So play Google Pay Diwali Fan Wall Quiz Event 2021 on during festive season . Earn Up To 20 on Each Day. This quiz also known as google pay diwali festive quiz offer , 13 November 2021,Google pay fan wall quiz answers

Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today
Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today 13 November 2021

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL – Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL – Click Here

Follow Me On Google News – Click Here 

Google Pay Fan Wall Festive Quiz 2021

Hi
Ag Trickers,Welcome to our website agtrick.xyz . In this website you will get latest updates such as breaking news,tech and sports news, Amazon quiz,flipkart quiz answers,airtel quiz,Google pay offers and more. We are already added many profitable tricks in our website. So daily visit our website and join our telegram channel. Play Google pay quiz today.

Google Pay Diwali Festive Quiz 2021

Today we will says about google pay festive quiz offer 2021 . Previous year google pay was created a event , that event was also known as Google Pay Go India Game Event. Previous year google pay gave rs.101 to rs.501 of each contestants during offer period. But now google pay launches Google pay festive quiz offer on 2021 before diwali festival. So play daily google pay diwali quiz and earn cashback,Google pay fan wall quiz answers today 13 November 2021

Google Pay Festive Quiz Answers Today

In this year during Diwali festival Google pay launches a event , also known as google pay festive quiz. Now this quiz will be continue from 2 November 2021. During this quiz contest period each day Google pay asks 5 questions, each questions have timeout.so you can answers before timeout. If you are lucky you can stand a chance to win rs.2 to rs.20 as cashback or discount coupon code.

This quiz will be conducted from 12:00 PM to 11:59:59 PM ( IST ) on Google Pay App . Google Pay Festive Quiz Contest is Daily quiz basis. So play this quiz and earn cash back

Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today 13 November 2021

Google Pay Fan Wall Festive Quiz Questions and Answers Today – Refresh Here

Google Pay Diwali Fan Wall Quiz Answers Today 12 November 2021

Q1. Wankhede stadium is situated in which of the following Indian cities?

A. Goa

B. Church street

C. Mumbai

D. New york

Answer : Mumbai

Q2. Who of these Indian cricket players is popularly known as “Veeru”?

A. Ricky Ponting

B. Virendra Sehwag

C. None of these

D. Chris Gayle

Answer : Virendra Sehwag

Q3. For how many days is a Test match scheduled?

A. 30 days

B. All of these

C. 5 days

D. 2 hours

Answer : 5 Days

Q4. What are extras in cricket?

A. Number of laddoos in a box

B. Runs that are not scored off the bat

C. Part of a film crew

D. None of these

Answer : Runs that are not scored off the bat

Q5. What does ODI stand for in cricket?

A. All of these

B. One Day International

C. Internet connection

D. Post office

Answer : One Day International

Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today 11 November 2021

Q1. Which of these countries has never played in the ICC Cricket World Cup?

A. Pakistan

B. Australia

C. India

D. China

Answer : China

Q2. What does ICC stand for in cricket?

A. Display picture

B. None of the above

C. Cricket stadium

D. International Cricket Council

Answer : International Cricket Council

Q3. Which cricketers have the record for the highest run patnership at the World Cup?

A. Saurav Ganguly and Rahul Dravid

B. Kapil Sharma and Navjot Singh Sidhu

C. All of these

D. Karan and Arjun

Answer : Saurav Ganguly and Rahul Dravid

Q4. Which of these Indian players have retired from all forms of cricket?

A. Virat Kohli

B. Sachin Tendulkar

C. Hardik Pandya

D. Jasprit Bumrah

Answer : Sachin Tendulkar

Q5. Eden garden cricket stadium is situated in which of the following Indian cities?

A. Janpath

B. Chandni Chowk

C. Kolkata

D. Baapu bazaar

Answer : Kolkata

Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today 10 November 2021

Q1. Which of the following cricketers is popularly known as “The Wall”?

A. Rahul Dravid

B. Lalu Prasad Yadav

C. Tiger Shroff

D. Rahul Gandhi

Answer : Rahul Dravid

Q2. What does LBW stand for in cricket?

A. Leg before wicket

B. None of these

C. Strike rate

D. Game over

Answer : Leg before wicket

Q3. Which of the following is NOT a fielding position in cricket?

A. Surya Namaskar

B. Mid-wicket

C. Cover

D. Wicket keeper

Answer : Surya Namaskar

Google Pay Festive Quiz Answers 10 November 2021


Q4. How many balls are there in a over in cricket?

A. 6

B. 10

C. All of these

D. 1

Answer : 6

Q5. Who owns the IPL franchise cricket team – Kolkata Knight Riders?

A. Jaya Bachchan

B. Shah Rukh Khan

C. Baba Ramdev

D. Badshah

Answer : Shah Rukh Khan

How to play Google Pay Festive Quiz 2021

So I hope this information will help you. So daily visit our website and for giveaway and loot offer join our telegram channel. Telegram link available on to of the page.Dont forget to share.

IMG Credit : Google pay

Leave a Comment