Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today 5 November 2021 Win Assure Cashback Or Gift Voucher ( GPay Diwali Event Offer )

Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today: Play Google Pay festive quiz 2021 on google pay app daily and stand a chance to win rs.2 to rs.20 directly in your bank account as cashback or gift voucher discount coupon. So play Google Pay Diwali Fan Wall Quiz Event 2021 on during festive season . Earn Up To 20 on Each Day. Gpay fan wall quiz answers today, This quiz also known as google pay diwali festive quiz offer , 5 November 2021,Google pay fan wall quiz answers,g pay quiz answers today

Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today
Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today 2021

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL – Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL – Click Here

Follow Me On Google News – Click Here 

Google Pay Fan Wall Quiz 2021

Hi
Ag Trickers,Welcome to our website agtrick.xyz . In this website you will get latest updates such as breaking news,tech and sports news,daily quiz update, Amazon quiz,flipkart quiz answers,airtel quiz,Google pay offers and more. We are already added many profitable tricks in our website. So daily visit our website and join our telegram channel. Play Google pay quiz today.

Google Pay Diwali Festive Quiz 2021

Today we will says about google pay festive quiz offer 2021 . Previous year google pay was created a event , that event was also known as Google Pay Go India Game Event. Previous year google pay gave rs.101 to rs.501 of each contestants during offer period. But now google pay launches Google pay festive quiz offer on 2021 before diwali festival. So play daily google pay diwali quiz and earn cashback,Google pay fan wall quiz answers today 5 November 2021

Google Pay Festive Quiz Answers Today

In this year during Diwali festival Google pay launches a event , also known as google pay festive quiz. Now this quiz will be continue from 2 November to 6 November 2021. During this quiz contest period each day Google pay asks 5 questions, each questions have timeout.so you can answers before timeout. If you are lucky you can stand a chance to win rs.2 to rs.20 as cashback or discount coupon code.

Google Pay Fan Wall Festive Quiz Answers Today ( 5th November 2021 )

This quiz will be conducted from 12:00 PM to 11:59:59 PM ( IST ) on Google Pay App . Google Pay Festive Quiz Contest is Daily quiz basis. So play this quiz and earn cash back

Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today 5 November 2021

Q1. What is the maximum number of overs a bowler can bowl in T-20 cricket?

Answer . 4

Q2. Which of the following is NOT used to make Rangoli in India?

Answer : Red chilli powder

Q3. Lord’s cricket ground is situated in which of the following cities?

Answer : London

Q4. Which of these terms are NOT associated with cricket?

Answer : Boxing ring

Q5. A new concept in T-20 cricket is that of Super Over. When is a Super over resorted to?

Answer : When the result of the match is a tie

Google Pay Fan Wall Festive Quiz Questions and Answers Today – Refresh Here

Google Pay Festive Quiz Answers 4 November 2021

Q1. The name Diwali is derived from the Sanskrit term dipavall. How is it known in English?

A. Victory of lights

B. Row of lights

C. Colourful lights

D. Row of colours

Answer : Row of lights

Q2. What does Kollam, Alpana, Jhoti have in common?

A. Name of sweets

B. Light lamps

C. Make rangoli

D. Say no to crackers

Answer: Make rangoli

Q3. Which of these is NOT a way of getting out in cricket?

A. Talking to the Umpire

B. Run out

C. Stumped

D. Leg before wicket

Answer : Talking to the Umpire

G Pay Diwali Quiz Answers Today

Q4. How many times has India won the T20 World Cup till now?

A. Ten

B. Once

C. None of the above

D. Zero

Answer : Once

Q5. Which of the following sweets is unlikely to be eaten on Diwali?

A. Gulab Jamun

B. Cheesecake

C. Kaju Katli.

D. Halwa

Answer : Cheesecake

How to play Google Pay Festive Quiz 2021

1. First of all Google Pay App Download From This Play store Link – Click Here
2. Register with your mobile number and email id
3. After successful registration click on offer section and visit Google Pay Festive Quiz Banner
4. Then Click On Start Quiz
5. Gave All Google Pay Festival Quiz ( G Pay Festive Quiz ) questions and answers are correctly and win assured prize.

Conclusion : 

So I hope this information will help you. So daily visit our website and for giveaway and loot offer join our telegram channel. Telegram link available on to of the page.Dont forget to share.

IMG Credit : Google pay ( G-Pay )

Leave a Comment