Google Pay Festive Quiz Answers Today 3rd November 2021 Win Assured Cashback Daily On Diwali Event Offer

Google Pay Festive Quiz Answers Today: ( November 3,2021 ) Play Google Pay festive quiz 2021 on google pay app daily and stand a chance to win rs.2 to rs.20 directly in your bank account as cashback or gift voucher discount coupon. So play Google Pay Diwali Quiz Event 2021 on during festive season . Earn Up To 20 on Each Day. This quiz also known as google pay diwali festive quiz offer , 3 November 2021,Google pay fan wall quiz answers

Google Pay Festive Quiz Answers Today
Google Pay Diwali Festive Quiz Answers Today 2021

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL – Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL – Click Here

Follow Me On Google News – Click Here 

Google Pay Festive Quiz 2021

Hi
Ag Trickers,Welcome to our website agtrick.xyz . In this website you will get latest updates such as breaking news,tech and sports news, Amazon quiz,flipkart quiz answers,airtel quiz,Google pay offers and more. We are already added many profitable tricks in our website. So daily visit our website and join our telegram channel. Play Google pay quiz today.

Google Pay Diwali Festive Quiz 2021

Today we will says about google pay festive quiz offer 2021 . Previous year google pay was created a event , that event was also known as Google Pay Go India Game Event. Previous year google pay gave rs.101 to rs.501 of each contestants during offer period. But now google pay launches Google pay festive quiz offer on 2021 before diwali festival. So play daily google pay diwali quiz and earn cashback

Google Pay Festive Quiz Answers Today

In this year during Diwali festival Google pay launches a event , also known as google pay festive quiz. Now this quiz will be continue from 2 November to 6 November 2021. During this quiz contest period each day Google pay asks 5 questions, each questions have timeout.so you can answers before timeout. If you are lucky you can stand a chance to win rs.2 to rs.20 as cashback or discount coupon code.

This quiz will be conducted from 12:00 PM to 11:59:59 PM ( IST ) on Google Pay App . Google Pay Festive Quiz Contest is Daily quiz basis. So play Google pay quiz today and earn cash back

Google Pay Festive Quiz Answers Today 3 November 2021

Google Pay Festive Quiz Questions and Answers Today – Refresh Here

Q1. How many types of World Cups are there in world cricket?

A. One-50 over

B. Three-50 over, 20 over & 10 over

C. Two -50 over & 20 over

D. None of the above

Answer : Two -50 over & 20 over

Q2. Who was the Indian Captain when we won the Cricket World Cup in 1983?

A. Kapil Dev

B. Kirti Azad

C. Ravi Shastri

D. Sunil Gavaskar

Answer : Kapil Dev

Q3. What is the middle name of Sachin Tendulkar?

A. Ramesh

B. William

C. All of these

D. David

Answer : Ramesh

Q4. Which of the folllowing do we NOT light up on Diwali ?

A. Candles

B. Water balloons

C. Lamps

D. Sky lanterns

Answer : Water balloons

Q5. Which two historical icons of India does Diwali celebrate the return of?

A. Vikram and Betaal

B. Ram and Sita

C. None of these

D. Krishna and Rukhmani

Answer : Ram and Sita

Google Pay Festive Quiz Answers 2 November 2021

Q1. Who scored the first ever century in 2007 T20 world cup?

A. None of these

B. Kapil Dev

C. Chris Gayle

D. Harbhajan Singh

Answer : Chris Gayle

Q2. What is a cricket ball made out of?

A. Dog hair, spam and tin foil

B. Cork, String and leather

C. Rubber and plastic

D. Wood, plastic and cardboard

Answer : Cork, String and leather

Q3. Which of the following activities would you NOT associate with Dhanteras?

A. Lighting lamps

B. Buying a X-mas tree

C. Making sweets

D. Buying gold

Answer : Buying a X-mas tree

Q4. How many days before Diwali, is Dhanteras celebrated?

A. 2

B. 5

C. 4

D. 3

Answer : 2

Q5. Which team won the first T20 world cup title?

A. Pakistan

B. India

C. South Africa

D. Australia

Answer : India

How to play Google Pay Festive Quiz 2021

So I hope this information will help you. So daily visit our website and for giveaway and loot offer join our telegram channel. Telegram link available on to of the page.Dont forget to share.

IMG Credit : Google pay

Leave a Comment