What is the name of our native token? ( Coinmarketcap Quiz )

What is the name of our native token?

Coinmarketcap Only 1 Quiz Answers ( LIKE ) – Play coinmarketcap quiz contest learn and earn free LIKE Token , coinmarketcap like quiz answers , learn and earn like token,coinmarketcap only1 token quiz answers , coinmarketcap only1 quiz answers,coinmarketcap like coin quiz answers


coinmarketcap only1 token quiz answers,coinmarketcap quiz answers
What is the name of our native token?

Also Read : Coinbase Cartesi Quiz Answers: Learn and Earn $3 CTSI Token 

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL – Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL – Click Here

Follow Us On Google News – Click Here 

Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates.

Today we will says about coinmarketcap quiz only1 answers . Now we have updated with coinmarketcap only 1 learn and earn quiz answers below. Find all correct answers of Coinmarketcap Only 1 Quiz  and get Like Coin 


What is the name of our native token?


Coinmarketcap Only 1 ( LIKE) Quiz Answers

Coinmarketcap Only1 Quiz Answers – Refresh Here

Q1. What problem(s) is Only1 trying to solve?

Answer: All of the above

Q2. Only1 allows content creators to monetize directly by simply being active and engaging across various social platforms, what do we call this?

Answer: Create-to-earn

Q3. What features do Only1 offer?

Answer: All of the above

Q4. On Only1, each creator will have (    ) Genesis-NFT where they can associate perks with these NFTs. The owner will earn (    ) of the creator’s staking pool TVL.

Answer: 1, 1%

Q5. What factors affect the APY of a creator staking pool?

Answer: How active the creator is across social platforms

Q6. What is the name of our native token?

Answer: LIKE

Q7. For Premium Content-NFTs, users can pay a small ‘unlock fee’ in $LIKE, each unlocking fee will be split between (        ).

Answer: The creator, content NFT owner and Only1 platform

Q8. Initial NFT Offering (INO) is a new cryptocurrency crowdfunding innovation pioneered by Only1. What are the benefits of doing an INO?

Answer: All of the above

Q9. Only1’s INO: The ONES offered (   ) unique mints at the price of (    ).

Answer: 10,000 & 1 $SOL

Q10. What NFTs can users sell on Only1’s marketplace?

Answer: All of the above

CoinMarketCap Only1 Quiz Direct Link – Click Here


Campaign Period 

The Only1 “Learn & Earn” Campaign will run from 2021.11.23 (11:00 AM UTC) to 2021.12.22 (23:59:59 PM UTC) and Quiz will be live at 12:00 PM UTC, November 23,2021

I hope this information wil help you for playing like coin quiz coinmarketcap and stand a chance to win cryptocurrency,. Coinmarketcap like token quiz answers,coinmarketcap like coin quiz answers

Leave a Comment