Ad Code

Dainik Bhaskar App Quiz 30 December 2021 Answers Today Win Free Paytm Cash ( Daily Quiz )

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today : ( 30 December 2021 ) . Today we will says about Dainik Bhaskar Knowledge Series Quiz of 30 December 2021, Dainik bhaskar quiz also known as DB Quiz. Here we says about how to participate dainik bhaskar quiz competition 2021 or how to participate with दैनिक भास्कर क्विज टुडे , how to get dainik bhaskar online quiz link today, find below 30 December 2021 dainik bhaskar quiz questions and answers.

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today
Dainik Bhaskar Quiz Answers Today 

Follow our Telegram Channel and YouTube Channel. Be Active and Participate for Upcoming Giveaway

SUBSCRIBE YouTube 👉 Click Here

SUBSCRIBE Telegram 👉 Click Here

FOLLOW US On Google News 👉 Click Here


Dainik Bhaskar Quiz Answers Today

Hello,

AG Trick Readers welcome to our website https://www.agtrick.xyz. This is the official website of agtrick. In this website you can get latest news such as breaking news,trending news,world quiz,india quiz,amazon quiz answers,dainik bhaskar quiz answers today,flipkart quiz answers, intermiles quiz answers,crypto quiz answers, current affairs of today,daily quiz updates ,learn & earn crypto from crypto quiz. Today we will says about dainik bhaskar app quiz, that quiz also known as dainik bhaskar knowledge quiz ( दैनिक भास्कर नॉलेज क्विज़ ) . Dainik Bhaskar Quiz Questions and Answers will available on dainik bhaskar app. This contest will commence at 8:00 pm on Dainik Bhaskar App. So here we says about how to participate in dainik bhaskar quiz and how to earn free paytm cash for playing db quiz. So be ready for dainik bhaskar quiz competition 2021 next quiz contest.


दैनिक भास्कर क्विज लिंक 30 December 2021


How to play dainik bhaskar quiz competition 2021

1. First of all download dainik bhaskar app from play store - Click Here

2. Register with your mobile number.

3. Choose language option as your choice.

4. Select your gender

5. After profile completion click on top of the page right side of the corner profile section.

6. Then you will saw a option क्विज खेलो और जीतो

7. Then click on that option and play this game.

8. If you gave all question answers correctly and if you are lucky you can earn free paytm cash.


Here we provides dainik bhaskar online quiz link - Click Here


Dainik Bhaskar Quiz Answers Today 30 December 2021

Dainik bhaskar quiz questions and answers

Update Soon -  Refresh Here

Answer in Short ( Live 

Q1. भारतीय क्रिकेट टीम ने सेंचुरियन टेस्ट में जीत के साथ अब 2021 में कितने मैच जीत लिए हैं?


Answer: 8 टेस्ट


Q2. एक्ट्रेस सुष्मिता सेन का अपने बॉयफ्रेंड से ब्रेकअप हुआ है। उसका नाम क्या है?


Answer: रोहमन शॉल


Q3. भारतीय चुनाव आयोग cVIGIL ऐप का इस्तेमाल कितने साल से चुनावों में कर रहा है?


Answer: 3 साल


Q4. रतन टाटा का 84वां बर्थडे मनाने का वीडियो वायरल हुआ है। इसमें उनके साथ कौन मौजूद हैं?


Answer: शांतनु नायडू


Q5. मौजूदा वैक्सीन को ओमिक्रॉन पर प्रभावी बताने वाली WHO की चीफ साइंटिस्ट का नाम क्या है?


Answer: सौम्या विश्वनाथन


Q6. उत्तर प्रदेश के कितने जिलों में पुलिस कमिश्नर की तैनाती की गई है?


Answer: चार जिले


Q7. भारतीय क्रिकेट टीम ने किस टीम का सबसे ज्यादा ग्राउंड में जीत का रिकॉर्ड बराबर किया है?


Answer: ऑस्ट्रेलिया


Q8. CISF की अभ्यास फायरिंग के कारण गोली लगने से बच्चे की मौत किस राज्य में हुई है?


Answer: तमिलनाडु


Q9. कानपुर के इत्र कारोबारी पीयूष जैन के घर पर DGGI ने किस दिन छापा मारा था?


Answer: 23 दिसंबर


Q10. न्यूजीलैंड के क्रिकेटर रॉस टेलर ने रिटायरमेंट की घोषणा की है। उन्होंने कितने टेस्ट मैच खेले हैं?


Answer: 110 टेस्ट


Conclusion

I hope dainik bhaskar quiz question and answer will help you for playing this contest. So daily visit our website and follow our telegram channel for best loot offers and shopping deals and all quiz updates

Post a Comment

0 Comments