Ad Code

KBC Offline Quiz 20 December 2021 Answers Today : Sony LIV Kaun Banega Crorepati Play Along Questions

KBC offline quiz answers today: ( 20 December 2021 )Kbc offline quiz answers today,kbc offline quiz,kbc offline quiz answers, kbc question today,kbc today question,kbc questions and answers,kbc offline quiz today 20 December 2021,kbc daily quiz answers, kbc 1 crore winner, we also provides kbc offline quiz answers both english and hindi kbc 13 first crorepati HIMANI BUNDELA win kbc 1 crore question

kbc offline quiz answers today
KBC offline quiz answers today 20 December 2021

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kbc Offline Quiz Answers Today

Hi readers welcome to our website AG Trick official website agtrick.xyz. In this website you will get latest update such as breaking news,India news, state news ,Amazon quiz answers today, flipkart quiz answers, intermiles quiz and more quiz update. Today we will says about KBC 24×7 quiz 20th December 2021 answers .So daily visit our website and get latest update of KBC Offline Quiz Answers Today


Note : Subscribe Our Telegram Channel For Upcoming Amazon Great Indian Festival Season Sale 2021. Join Now for Best Deals On Amazon Click Here

Kbc Offline Quiz Answers Today: 20th December 2021


Also Read : Kbc Pharmeasy Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Question Answers Today 3 December - 7 December 2021 ( Latest )


KBC offline quiz answers today
kbc offline quiz answers today 20 December 2021

Kbc Offline Quiz Answers Today 20th December 2021

Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers Today English and Hindi 20 December 2021

Question and Answer Update Soon - Refresh Here


KBC Offline Quiz Answers Today 17 December 2021

Q1. Which country won the prestigious badminton title ‘Thomas Cup Men 2021′?


Answer: Indonesia


Q2. Dialysis is used to perform the function of what?


Answer: Kidney


Q3. What is the name of the TV serial in which actor Shahrukh Khan made his television debut?


Answer: Fauji


Q4. Taimur is the name of the son of which popular Bollywood couple?


Answer: Saif – Kareena


Q5. Lectin protein is found in which of the following?


Answer: Peanuts


Q6. In 1983, who became the first Indian woman footballer to win an Arjuna Award?


Answer: Shanti Mullick


Q7. Which is the largest butterfly in the UK?


Answer: Swallowtail


Q8. Kanchipuram is known as what?


Answer: City of thousand temples


Q9. Which of the following book was written by Graham Greene?


Answer: The power and the Glory


Q10. The minister of the Gahadvala King Govindachandra and author of Kalpadruma was ____?

Answer : Lakshmidhara



Conclusion

I hope kbc offline quiz questions and answers 20 December 2021 will help you for playing KBC play along quiz today. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


Post a Comment

0 Comments