Ad Code

Binance Learn & Earn Quiz Answers Today : Get Free Alpine NFTs Fan Token

Binance Learn And Earn Quiz Answers Today Get Free Alpine NFTs Fan Token : Binance learn and earn token quiz answers,Binance Alpine nfts token quiz answers,Binance imx network quiz answers today,binance Alpine fan token quiz answers today, binance alpine quiz answers today,binance alpine fan token  ( BWT ) quiz answers today , binance learn & earn quiz answers,binance academy quiz answers today

Binance Learn & Earn Quiz Answers Today : Get Free Alpine NFTs Fan Token
Binance Learn and Earn Quiz Answers Today


Also Read : Coinbase Cartesi Quiz Answers: Learn and Earn $3 CTSI Token 

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 


Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates.
Today we will says about Binance Learn and Earn Quiz Answers Today . In this quiz you can find all new crypto quiz questions and answers at one place. Such as 
Binance Alpine fan token quiz answers,Binance alpine quiz answers today,binance Alpine nfts fan token quiz answers today, binance Alpine quiz ,binance Alpine fan token quiz,binance academy quiz answers today Now we have updated with binance Alpine nfts fan token quiz answers below. Find all correct answers of Binance Learn & Earn Academy Quiz Answers  and get token


This Quiz contest will be run in 3 phases on the date of 20th April 2022. i.e. 
Phase 1: 
Phase 2
Phase 3


Binance Learn and Earn Alpine Quiz Answers Today ( BWT )

Refresh Here

Q3. What year did BWT Alpine F1® Team enter Formula One™?


A. 2019

B. 2011

C. 2020

D. 2021

Answer : 2021

Q4. Which was the first race of which the Alpine F1® Team make their debut?


A. Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix 2021

B. Formula 1 BWT Grosser Preis Von Osterreich 2021

C. Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2021

D. Formula 1 Heineken Gran Premio D'Italia 2021

Answer : Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2021

Q5. Which of the following Alpine Experiences takes place at an altitude of 2200 metres?


A. Alpine Rally 2022

B. Piste Bleue Alpine

C. La Route Alpine

D. Alpine Ice Driving Experience

Answer : Alpine Ice Driving Experience

Q6. Which of the following drives for Alpine esports team?


A. Nicolas Longuet

B. Fernando Alonso

C. Caio Collet

D. Esteban Ocon

Answer : Nicolas Longuet

Q7. Where is BWT Alpine F1® Team's chasis built?


A. Paris, France

B. London, United Kingdom

C. Enstone, United Kingdom

D. Nice, France

Answer : Enstone, United Kingdom

Q8. Who is the current CEO of the BWT Alpine F1® Team?


A. Martin Brundle

B. Fernando Alonso

C. Laurent Rossi

D. Valentino Rossi

Answer : Laurent Rossi

Q9. How many races did current BWT Alpine F1® Team reserve driver Oscar Piastri win on his way to winning the 2021 Fia Formula 2 Championship?


A. 9

B. 2

C. 3

D. 6

Answer : 6

Q10. During which Grand Prix did BWT Alpine F1® Team claim its maiden win?


A. Formula 1 Grand Prix De Monaco 2021

B. Formula 1 Ooredoo Qatar Grand Prix 2021

C. Formula 1 Emirates Grand Prix De France 2021

D. Formula 1 Rolex Magyar Nagydij 2021

Answer : Formula 1 Rolex Magyar Nagydij 2021

Q11. How many gears does the Alpine A522 have?


A. 6

B. 7

C. 8

D. 9

Answer : 7

Q12. How can you get ALPINE F1® Team Fan Tokens before listing?


A. Launchpad

B. Launchpool

C. Decentralised Exchange

D. FT marketplace

Answer : Launchpad

Q13. What did the listing date of the ALPINE F1® Team Fan Token coincide with?


A. BWT Alpine F1® Team 2022 Car Reveal in France

B. BWT Alpine F1® Team's first race of the year

C. Esteban Ocon's birthday

D. BWT Alpine F1® Team's NFT launch

Answer : BWT Alpine F1® Team’s first race of the year

Q14. What is the initial circulating supply of ALPINE when launched on Binance?


A. 14,000,000

B. 6,000,000

C. 40,000,000

D. 11,360,000

Answer : 11,360,000

Q15. What token do you need in order to participate in the Alpine F1® Team Fan Token Launchpad?


A. BNB or BUSD

B. BNB

C. BNB, BUSD or CHZ

D. BNB, BUSD or BTC

Answer : BNB

Q16. Which of the following is NOT true?


A. The first limited edition NFT Mystery Boxes will be on iconic racing moments for BWT Alpine F1® Team.

B. ALPINE Fan Token holders will be able to join PowerStation by staking their ALPINE NFTs to earn rewards.

C. The first limited edition NFT Mystery Boxes will include moments from Hungary GP, Qatar GP, USA GP, France GP, and Monaco GP.

D. ALPINE F1® Team Fan Token holders with 1,000 ALPINE will be able to get the animated ALPINE NFTs.

Answer : ALPINE F1® Team Fan Token holders with 1,000 ALPINE will be able to get the animated ALPINE NFTs.

Q17. Which of the following ways can fans get ALPINE F1® Team Fan Tokens?


Choose 1-4 options


A. Participate in the Binance Launchpad

B. Binance P2P & Spot Market, Gift Cards

C. Valid Credit Card and Debit Card

D. Linked bank account (in some regions)

Answer : Participate in the Binance Launchpad and Binance P2P & Spot Market, Gift Cards

Q18. Which driver was featured in the Binance x BWT Alpine F1® Team launch video on the Fan Token page?


A. Nicolas Longuet

B. Fernando Alonso

C. Caio Collet

D. Esteban Ocon

Answer : Esteban Ocon

Q19. Which of the following is not an Alpine car?


A. Alpine A110

B. Alpine A110S

C. Alpine A GT

D. Alpine A110 GT

Answer : Alpine A GT

Q20. How much ALPINE in total is the Binance Fan Token planning to airdrop to its community to celebrate their partnership?


A. 0

B. 100,000

C. 280,000

D. 100

Answer : 100

Q21. How many limited edition NFTs is BWT Alpine F1® Team releasing for the first collection?


A. 10,000

B. 100,000

C. 15,000

D. 10

Answer : 15,000


Q22. Do you agree to the Terms & Conditions?


A. Yes

B. No

Answer : yes

Q23. When was the ALPINE F1® Team Fan Token listed on Binance Fan Token Platform?


A. 25 February 2021

B. 22 February 2021

C. 16 February 2021

D. 21 February 2021

Answer : 21 February 2021

Telegram

Binance Alpine Fan Token Learn and Earn Quiz Contest Direct Link - Click Here


Binance learn and earn quiz activity period : 

I hope this information will help you for playing Binance learn and earn quiz , binance academy quiz answers today.



Post a Comment

0 Comments