Ad Code

Binance Learn and Earn Quiz Answers Today : Get Free XTZ, IMX and MULTI Token ( New Crypto Quiz )

Binance Learn And Earn Quiz Answers Today ( New ) : Binance learn and earn token quiz answers,Binance xtz token quiz answers,Binance imx network quiz answers today,binance multi token quiz answers today, binance xtz quiz answers today,binance shib quiz answers today , binance learn & earn quiz answers,binance academy quiz answers today,Binance ankr token quiz answers,Binance woo network quiz answers today,binance terra ( Luna ) token quiz answers today, binance busd quiz answers today,binance shib quiz answers today


Binance Learn and Earn Quiz Answers Today
Binance Learn and Earn Quiz Answers Today ( New )


Also Read : Coinbase Cartesi Quiz Answers: Learn and Earn $3 CTSI Token 

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 


Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates.
Today we will says about Binance Learn and Earn Quiz Answers Today . In this quiz you can find all new crypto quiz questions and answers at one place. Such as 
Binance ankr token quiz answers,Binance woo network quiz answers today,binance terra ( Luna ) token quiz answers today, binance busd quiz ,binance shib quiz,binance academy quiz answers today Now we have updated with binance gmt token quiz answers below. Find all correct answers of Binance Learn & Earn Academy Quiz Answers  and get token


This Quiz contest will be run in 3 phases on the date of 20th April 2022. i.e. 
Phase 1: 
Phase 2
Phase 3


Binance Learn and Earn Quiz Answers Today ( New )

Refresh Here

Binance Learn and Earn XTZ Token Quiz Answers

Update soon....

Binance Learn and Earn IMX Token Quiz Answers

Update soon....

Binance Learn and Earn MULTI Token Quiz Answers

Update soon....

Binance Harmony ( ONE Token )Quiz Answers

Q1. Why should tokens have a finite supply?


Answer : To avoid inflation and incentivize token appreciation


Q2. What consencys mechanism does harmony use?


Answer : Effective proff of stake


Q3. Which technologies does harmony implemet to achieve scalability without sacrificing security?


Answer : Sharding and effective proff of stake


Q4. What is harmonys yearly network reward to validators?


Answer : 441 million tokens


Q5. Which of these DAOS have been funded by Harmony?


Answer : All are correct


Q6. What’s makes up the yearly reward at harmony?


Answer : Issuance + transaction fees


Q7. Harmony has created bridges for which chains?


Answer : All are correct


Q8. How much Grant Will harmony provide to new projects through the harmony Ecosystem fund?


Answer : $300 Million


Q9. How many DAOs does Harmony aim to find in the future?


Answer : 10,000

Binance COTI Quiz Answers

Q1. Select is the network(s) in which COTI operates:


Answer : All are correct


Q2. How does COTI keep ITS transaction fees low?


Answer : All are correct


Q3. What does COTI MultiDAG enable?


Answer : The ussuance of tokens on top of the trustchain protocol


Q4. The treasure distrubutes reward to COTI holders based on fees collected from:


Answer : All of COTI’s product, including treasury, COTI pay bussines, Djed, and more


Q5. Which type of consensus algorithm is used on the COTI network?


Answer : POT (proff of trust)


Q6. How can i earn rewards from the COTI ecosystem?


Answer : Deposit native COTI into the Treasury


Q7. COTI ia powering Djed, which is___ first algorithmic stablecoin


Answer : Cardano’s


Q8. What is COTI?


Answer : A layer-1 blockchain Ecosystem designed for payments

Binance QTUM Quiz Answers

Q1. You can purchase QTUM on binance by:


Answer : All of the above


Q2. Holding QTUM allows you to vote on proposal. True or false?


Answer : False


Q3. When did the QTUM mainnet launch?


Answer : September 2017


Q4. Block rewards are split betweet:


Answer : Ten Super Staker


Q5. QTUM holders can delegate their UTXOS behind Staker Stakers through


Answer : Offline staking


Q6. Qtum’s account abstaction layer ia designed to:


Answer : Combine UTXO accounting with smart contract contract


Q7. When delegate QTUM behind a super Staker, a user must:


Answer : Provide their wallet address to a super Staker


Q8. QTUM Combines


Answer : UTXO Accounting, Smart Contract Capabilities

Binance Polkastarter Quiz Answers

Q1. What is Polkastarter?


Answer: Polkastarter is a decentralized crowdfunding platform and leading IDO launchpad.


Q2. Polkastarter was founded in 2020, by Daniel Stockhaus, Tiago Martins, and Miguel Leite.


Answer: True


Q3. Polkastarter aims to become multichain. Which chains does the launchpad support?


Answer: Polkastarter currently supports Ethereum, BNB Chain, Polygon, Celo, and Avalanche.


Q4. What are Polkastarter’s key features?


Answer: Fixed Swap Pools, IDO farming and Polkastarter gaming


Q5. POLS is the Polkastarter utility token. Holding or staking POLS allows users to enter IDO’s and NFT sales with higher chances of success. True or false?


Answer: True


Q6. What are the requirements to participate in an IDO on Polkastarter?


Answer: Users must hold or stake 250 POLS or more, pass KYC, and be allowlisted.


Q7. How many POLS is it necessary to hold or stake to be eligible for the allowlist?


Answer: 250 POLS or more.


Q8. Besides IDOS, what other types of investment opportunities can the community find at Polkastarter?


Answer: Polkastarter Gaming & NFT Sales

Telegram

Binance ANKR Quiz Answers Today


Q1. Which of the following best describes Ankr?


Answer: Option B


Q2. What is the utility of the native ANKR token?


Answer: All of the above


Q3. Ankr helps developers access data from blockchains via Remote Procedure Calls (RPCS) and Application Programming Interfaces (APIs).


Answer: True


Q4. Ankr provides Web3 tools for:


Answer: All of the above


Q5. Ankr Protocol is a marketplace for decentralized node infrastructure


Answer: True


Q6. What is liquid staking?


Answer: Option A


Q7. Ankr has been decentralized since day one.


Answer: False


Q8. Ankr is one of the fastest growing decentralized infrastructure providers.


Answer: True


Q9. Who uses the ANKR token?


Answer: All of the above


Q10. ANKR token holders can vote on the overall direction of Ankr Protocol via Ankr DAO


Answer: True


Binance Terra (LUNA) Quiz Answers Today


Q1. What US dollar amount of LUNA can you convert one TerraUSD into?


 Answer: $1


Q2. Terra stablecoins are overcollateralized. True or false?


Answer: False


Q3. Which of the following fiat currencies have stablecoin versions on Terra?


 Answer: All of the above


Q4. Where can you stake LUNA to take part in Terra governance?


 Answer: Terra Station


Q5. For its consensus mechanism, Terra uses:


 Answer: Delegated Proof of Stake


Q6. Terra is based in Mongolia. True or false?


 Answer: False


Q7. Anchor Protocol allows users to borrow crypto through:


 Answer: Over-collateralization


Q8. You can earn ANC on Anchor Protocol by:


Answer: Staking certain LP Tokens, Staking ANC, Borrowing stablecoins


Q9. Terra was created using:


 Answer: Cosmos SDK


Binance Woo Network Quiz Answers Today


Q1. What share of Woo Network’s revenue contributes to the monthly buyback and burn?


Answer: 50%


Q2. what is Woo Network’s centralized exchange called?


Answer: WOO X


Q3. How much does Kronos research trade each day?.


Answer: $1 Billion+


Q4. What network did WOOFi first launch on?


Answer: BNB Chain


Q5. Who benefits from WOO Network’s services?


Answer: All of the above


Q6. WOO Network was selected as a judge in BIN Chain’s most valuable builder program? True or false?


Answer: False


Q7. Who invested in WOO network’s series A+ fundraising round in 2021?


Answer: Binance Labs


Q8. Which ecosystems are partnered with WOO DAO?


Answer: All of the above


Q9. WOO Network was designed to address high fees and fragmented liquidity across crypto networks and applications. True or false?


Answer: True

Binance SHIB Quiz Answers Today

Q1. Answer: A, B, C, D


Q2. Answer: B


Q3. Answer: A


Q4. Answer: B


Q5. Answer: B


Q6. Answer: A


Binance BUSD Quiz Answers Today


Q1. Answer: A


Q2. Answer: A , B , C , D


Q3. Answer: B


Q4. Answer: A


Q5. Answer: B



Binance Learn and Earn Quiz Contest Direct Link - Click Here


Binance learn and earn quiz activity period : 

I hope this information will help you for playing Binance learn and earn quiz , binance academy quiz answers today.

Post a Comment

0 Comments