Ad Code

How many lottery tickets can I subscribe to in a Launchpad event?

How many lottery tickets can I subscribe to in a Launchpad event?

Bybit New Launchpad Quiz Answers,Bybit Launchpad 2.0 Quiz Answers,Bybit USDT token quiz answers,Bybit quiz answers today,learn and earn USDT token, Bybit launchpad 2.0 launch quiz answers, crypto quiz answers today

How many lottery tickets can I subscribe to in a Launchpad event?
How many lottery tickets can I subscribe to in a Launchpad event?

Also Read : Coinbase Cartesi Quiz Answers: Learn and Earn $3 CTSI Token 

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 


Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, current affairs today ,  cryptocurrency  quiz,crypto quiz,airdrop quiz and many more updates.
Today we will says about bybit launchpad 2.0 quiz answers . Now we have updated with bybit bit token quiz answers below. Find all correct answers of bybit launchpad quiz  and get BIT token

How many lottery tickets can I subscribe to in a Launchpad event?

Bybit Launchpad Quiz Answers ( Bit Token)

Bybit Launchpad 2.0 Quiz Answers : Refresh Here


Q1. What's the new mechanism Launchpad 2.0 has introduced for new project token allocations? 


A. Lottery
B. Subscription
C. None of the above

Answer : Lottery

Q2. Can I participate in both the lottery and the subscription in a Launchpad event?


A. Yes
B. No

Answer : No


Also Read : Coinbase Stellar Lumens Quiz Answers Earn $10 XLM Token


Q3. What token can I commit to enter the lottery? 


A. BIT only
B. USDT only
C. Both BIT and USDT

Answer : USDT only

Q4. How much should I commit for a lottery ticket?


A. 50 USDT
B. 100 USDT
C. 50 BIT

Answer : 100 USDT

Q5. How many lottery tickets can I subscribe to in a Launchpad event? 


A. 5
B. 2
C. 1

Answer : 1

Q6. Would I lose the tokens I’ve committed if my lottery ticket didn’t win?


A. Yes
B. No

Answer : No

Q7. How long does the snapshot period for the lottery last?


A. 2 days
B. 5 days
C. 3 days

Answer : 5 days

Q8. What’s the minimum daily average balance required for the lottery during the snapshot period? 


A. 50 USDT
B. 50 BIT
C. 100 USDT

Answer : 100 USDT


Bybit Launchpad 2.0 Quiz Event Direct Link - Click Here


I hope this information wil help you for playing bybit launchpad 2.0 launch quiz questions and answers and stand a chance to win cryptocurrency as bit token

Post a Comment

0 Comments