Ad Code

Kucoin Conflux Quiz Answers Today : Learn & Earn 100 CFX Token Worth $18

Kucoin Conflux ( CFX ) Quiz Answers Today : Learn and Earn CFX Token , kucoin quiz answers today, kucoin cfx token quiz answers today, kucoin cfx quiz answers, crypto quiz answers today,

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 

Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, crypto quiz,current affairs today and many more updates.

Kucoin Conflux ( CFX ) Quiz Answers

Today we will says about Kucoin Conflux Quiz Answers . Now we have updated with Kucoin Conflux Quiz Answers Today : Learn & Earn 100 CFX Token Worth $18 on below. Find all correct answers of Kucoin Conflux Quiz Answers  and get CFX Token


Kucoin Conflux Quiz Answers : Learn and Earn CFX.

Q1. What is our Consensus Model?

Answer: Hybrid PoW + PoS

Q2. Which of the following description is NOT true for Conflux eSpace? 

Answer: Token standard for Conflux eSpace is ERC

Q3. Conflux Network’s PoS staking ___ .

Answer: is only open for selected members to run a PoS node

Q4. How many Conflux Network’s pre-mine CFX are left as ecosystem incentives?

Answer: 2.4B

Q5. Which dApp supports the cross-chain of USDT from other chains to Conflux eSpace?

Answer: All of above

Q6. Which dApp supports the cross-chain of CFX from Conflux Core space to Conflux eSpace?

Answer: Cross Space

Q7. Which CIP introduces Conflux eSpace?

Answer: CIP-90

Q8. What could potentially threaten Conflux Network security in terms of the PoS side chain? 

Answer: A group with more than 67% of the Stake

Post a Comment

0 Comments