Ad Code

SafePal Giftbox Quiz Answers Today : Learn & Earn DEV Token ( Deviants Factios Crypto Quiz )

Safe Pal Quiz Answers Today,Safe Pal Quiz Answers,Safe pal DEV token quiz answers,DEV Token quiz answers today,learn and earn DEV token, Safe Pal quiz today, crypto quiz answers today, safepal gift box quiz answers today, safepal giftbox quiz answers

Safepal quiz answers today, safepal gift box quiz answers
Safe pal quiz answers, study and earn DEV token

Also Read : Bybit Launchpad 2.0 Quiz Answers: Learn , Earn & Win Free 85 BIT Tokens 

Also Read : Coinbase Cartesi Quiz Answers: Learn and Earn $3 CTSI Token 

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 


Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, current affairs today ,  cryptocurrency  quiz,crypto quiz,airdrop quiz and many more updates.
Today we will says about safe pal quiz answers . Now we have updated with safe pal dev token quiz answers below. Find all correct answers of safe pal quiz  and get DIV token


SafePal Giftbox Quiz Answers ( DEV Token)

Safe Pal Quiz Answers : Refresh Here

NSafePal Deviants Factions NFT Giftbox Quiz Answers


Q1. Which are the four Factions in the game?


Answer: Owner, Awaken, Inhuman, and Entropy


Q2. Which stablecoin does Deviants’ Factions use in its competitive structure?


Answer: UST


Also Read : Coinbase Stellar Lumens Quiz Answers Earn $10 XLM Token


Q3. Where is the official store to buy a ready-to-play Deviants’ Factions starter pack?


Answer: Knowhere.art


Q4. How many cards are there in a deck?


Answer: 8


Q5. Which of the following is not a Deviants’ Factions card type?


Answer: Trap


Q6. What items will you be able to craft using $DEV and other NFTs?


Answer: NFT Cards And Cosmetics 


Q7. How many factions are in Deviants Factions TCG?


Answer: 4


Q8. What is the utility of the $DEV token?


Answer: All the above


Q9. Where can I farm the $DEV token?


Answer: Apollo


Q10. Who has backed Deviants’ Factions as investors?


Answer: All of the above




Activity Period : From 10AM UTC on April 19, 2022 to 11:59PM UTC on April 26, 2022


I hope this information wil help you for playing safe pal quiz questions and answers and stand a chance to win cryptocurrency as dev token

Post a Comment

0 Comments