Ad Code

What is a delegate?

 What is a delegate?

Coinmarketcap Solar Network Quiz Answers Today - Play coinmarketcap quiz contest , learn and earn free SXP Token , coinmarketcap Solar quiz answers , learn and earn sxp token,coinmarketcap sxp token quiz answers , coinmarketcap solar network learn & earn quiz answers,coinmarketcap solar network quiz answers,coinmarketcap solar quiz answers today, learn and earn sxp token


What is a delegate?

What is a delegate?


Earnathon Understanding Memecoins Quiz Answers Today : Learn & Earn WKD Token


Coinbase USD Coin Quiz Answers: Learn and Earn $4 USDC Coin Token


Coinbase AMP Quiz Answers : Learn & Earn $3 Amp Token


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 


Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates.


Coinbase Clover Finance Quiz Answers Learn & Earn $5 CLV ( New Crypto Quiz ) December Edition


Today we will says about coinmarketcap quiz solar network answers . Now we have updated with coinmarketcap solar network learn and earn quiz answers below. Find all correct answers of Coinmarketcap Solar Quiz  and get SXP Token

What is a delegate?

Coinmarketcap SOLAR ( SXP ) Quiz Answers

Coinmarketcap Solar Network Quiz Answers - Refresh Here


Note : Coinmarketcap Solar Network Quiz Questions starts form Question No.6


Q6) Solar’s governance is set up as:


Answer: A fully decentralized autonomous organization DAO

Also Read : Coinmarketcap Oasis Network Quiz Answers Today : Learn & Earn $10 ROSE Token

Q7) What innovations will Solar support within its ecosystem?


Answer: All of the above


Q8. How are node operators chosen?


Answer: Based on votes by coin holders


Binance RAMP Quiz Answers: Learn & Earn $150,000 RAMP Token ( Crypto Quiz )


CoinMarketCap Near Protocol Quiz Answers Today : Learn & Earn $10 NEAR Token


Q9  What is the native coin of the Solar network?


Answer: SXP


Q10. What happens to transaction fees?


Answer: 90% fees are burned. The remaining 10% is earned by node operators


Q11. How does Solar help to ensure a sustainable blockchain future?


Answer: Solar uses a highly energy-efficient consensus mechenism for its own blockchain & native coin


Q12. Solar’s platform is


Answer: Open source on Github


Q13. What is a delegate?


Answer: All of the above


CoinMarketCap Near Protocol Quiz Contest Direct Link - Click Here


Campaign Period 

The Solar (SXP) “Learn & Earn” Campaign will run from 2022.04.07 (12:00 PM UTC) to 2022.04.20 (23:59:59 PM UTC). Make sure to take the following lessons to complete the quiz! 


I hope this information wil help you for playing like coin quiz coinmarketcap and stand a chance to win cryptocurrency,. Coinmarketcap like token quiz answers,coinmarketcap like coin quiz answers

Post a Comment

0 Comments