Ad Code

Amazon Daily Quiz Answers Today For 16 May 2022 | Win Exciting Prizes ( Daily Quiz Time )

Today's Amazon Quiz Answers: ( 16th May 2022 ) Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 16 May 2022,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Time Answers Today 16 May 2022

today's amazon quiz answers,

Amazon Quiz 16 may 2022 Answers Today Win,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers,

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 16 may 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?


1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance


Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Amazon Daily Quiz Time Questions & Answers 16 may 2022

today's amazon quiz answers ( Refresh Here )

Q.1: How do we better know the proposed semi-high speed K-Rail project of the Kerala government?


Answer : SilverLine


Q.2:  In 2022, Kerala’s popular Nehru Trophy boat race was held in which country?


Answer : UAE


Q.3: NASA’s Parker Solar Probe has taken its first visible light images of the surface of which planet from space?


Answer : Venus


Q.4: Which of these companies was founded in this country?


Answer : IKEA


Q.5: Which of these brands famous for its food products specialized for this animal was the most viewed pet brand on YouTube in UK in 2021?


Answer : Whiskas


Amazon Quiz Answers Today 15 May 2022

Q.1 : Which is the first Hindi book translated into English that has been longlisted for the International Booker Prize 2022?


Answer: Tomb of Sand


Q.2 : CPEC under China’s Belt and Road Initiative links Xinjiang province with Gwadar port in which country?


Answer: Pakistan


Q.3: The hack of which Hong-Kong based crypto-exchange has been described as the “heist of the century”?


Answer: Bitfinex


Q.4: On what commodity was the first bitcoin transaction done?


Answer: Pizza


Q.5 : What is the actual skin colour of this animal?


Answer: black

Amazon Quiz Answers Today 14 May 2022
Q1. Who among these is in the top 10 of the Men’s Singles rankings in badminton?

Answer: D. Lakshya Sen

Q2. António Costa has been re-elected as the prime minister of which country in 2022?

Answer: C. Portugal

Q3. Dubbed the World’s largest igloo cafe, ‘Snowglu’ has been set up at the famous ski resort of India in which of these places?

Answer: B. Gulmarg

Q4. On May 25, 2020 who among these died due to violence from a police officer, that led to widespread protests such as this?

Answer: D. George Floyd

Q5. Which place is considered as the place of origin of this fruit?

Answer: D. South East Asia

Amazon Quiz Answers Today 13 May 2022
Q1. Joshua Da Silva was the Man of the Match as West Indies recently beat which team in a Test match at Grenada?

Answer: B.England

Q2. In 2022, Sergio Mattarella was re-elected as the president of which country?

Answer: B. Italy

Q3. Giant Magellan Telescope is a project led by which country?

Answer: C. USA

Q4. Which of these Disney movies that stars Emma Watson in the live version is associated with this flower?

Answer: D. Beauty and the Beast

Q5. What is the name of the extentions of animal skull found on this animal’s head?

Answer: B. Antlers

Amazon Quiz Answers Today 12 May 2022


Q1. Rajya Sabha MP Sambhaji Raje, belongs to the the direct lineage of which Indian ruler?

Answer: D.Chhatrapati Shivaji

Q2. Approved by GSI, India’s first Geo-Park will be set up at Lamheta village in which state?

Answer: B. Madhya Pradesh

Q3. Which country hosted the African Union Summit 2022?

Answer: C. Ethiopia

Q4. How many seeds on an average are present on this fruit?

Answer: B. 200

Q5. Which category of edibles does this item fall in?

Answer: C. Berry

Amazon Quiz Answers Today 11 May 2022


Q1. Who recently won the Best Actress Oscar for the movie ‘The Eyes of Tammy Faye’?

Answer: C. Jessica Chastain

Q2. The aboriginal flag of which country was designed in 1971 by Harold Thomas?

Answer: B. Australia

Q3. Which country successfully tested its Hwasong-12 missiles in 2022?

Answer: C. North Korea

Q4. Who invented the chocolate chip flavour of this food item?

Answer: B. Ruth Wakefield

Q5. Which country is the largest producer of this dairy product?

Answer: A. India

AG Trick is now on telegram join our channel👇

Telegram Channel

Today Amazon Daily Quiz Answers 15 May 2022

 

Amzon Daily Quiz Time T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 16 May 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 16 May 2022 , 11:59:59 pm (IST) ("Contest Period")



2. Total winner : 1

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 16 May 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 16 May 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments