Ad Code

Amazon Daily Quiz Answers Today For 30 May 2022 | Win Exciting Prizes ( Daily Quiz Time )

Today's Amazon Quiz Answers: ( 30th May 2022 ) Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 30 May 2022,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Time Answers Today 30 May 2022

today's amazon quiz answers,

Amazon Quiz 30 may 2022 Answers Today Win,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers,

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 30 may 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?


1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance


Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Amazon Daily Quiz Time Questions & Answers 30 may 2022

today's amazon quiz answers ( Refresh Here )


AG Trick is now on telegram join our channel👇

Telegram Channel

Today Amazon Daily Quiz Answers 30 May 2022

 Q1. Which film won the Best Film (Drama) award at the Golden Globes 2022?

Answer : The Power of the Dog

Q2. Which city has the world’s longest metro network?

Answer : Shanghai

Q3. Kazhuveli Wetland was recently declared as the 16th Bird Sanctuary of which state?

Answer : Tamil Nadu

Q4. This is the famous Jacques Cartier bridge in which city?

Answer : Montreal

Q5. Which national park of India is known to have the highest population of this animal?

Answer : Kaziranga


Amazon Quiz Answers Today 29 May 2022


Q1. Nodirbek Abdusattorov, the youngest ever World Rapid Chess champion, is from which country?

Answer : Uzbekistan

Q2. Over 6 lakhs of which assault rifle will be manufactured by the joint venture, Indo-Russian Rifles Private Ltd?

Answer : AK-203

Q3. Which state is the largest producer of Kiwi in India accounting for 56%?

Answer : Arunachal Pradesh

Q4. These are the astronauts who went aboard which famous mission?

Answer : Apollo-11

Q5. Name this fish that is known to launch itself out of the water like a torpedo, and knock fishermen off their boats.

Answer : Arapaima


Amzon Daily Quiz Time T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 29 May 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 29 May 2022 , 11:59:59 pm (IST) ("Contest Period")



2. Total winner : 1

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 30 May 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 29 May 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments