Ad Code

Kucoin X Bifrost Quiz Answers Today : Learn & Earn $5 BFC Tokens

Kucoin X Bifrost Quiz Answers Today : Learn and Earn BFC Token , kucoin quiz answers today, kucoin BFC token quiz answers today, kucoin BFC quiz answers, crypto quiz answers today,


Kucoin X Bifrost Quiz Answers Today
Kucoin x Bifrost quiz answers today 

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 

Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, crypto quiz,current affairs today and many more updates.

Kucoin X Bifrost ( BFC ) Quiz Answers

Today we will says about Kucoin X Bifrost Quiz Answers . Now we have updated with Kucoin X Secret Quiz Answers Today : Learn & Earn BFCa Token Worth $5 on below. Find all correct answers of Kucoin X Bifrost Quiz Answers  and get BFC Token


Participate on Kucoin x Bifrost quiz click here


Kucoin x Bifrost Quiz Answers : Learn and Earn BFC.

Q1. What is the first DeFi service that BIFROST created?

Answer: BiFi

Q2. In 2021, BIFROST launched an automated leverage trading platform that allows users to open yield farming and margin trading positions in a few clicks. What is the name of this product?

Answer: BiFi X

Q3. What is the name of the product that is designed to be the most flexible automated DeFi aggregator built for end-users to easily use multiple blockchain services?

Answer: ChainRunner Q

Q4. What is the name of NFT collectibles that represents citizenship in BIFROST CITY?

Answer: Bitizn

Q5. What is the name of a decentralized multichain wallet that allows users to send, receive, and store a wide range of assets scattered across different blockchains in one place?

Answer: Biport

Q6. What is the APR for BIFROST(BFC) Network staking?

Answer: 20%

Q7. What technology is used in BiFi X to complete both loans and repayments in one transaction, allowing leverage without limiting equity capital?

Answer: FlashLoan

Q8. Which animal does Owly represent?

Answer: Owl



Campaign Period : The campaign will run from 12:00:00 on May 30, 2022 to 12:00:00 on Jun 6, 2022 (UTC).

Post a Comment

0 Comments