Ad Code

Binance BISWAP Quiz Answers Today : Learn & Earn BSW Tokens

Binance BISWAP ( BSW ) Quiz Answers Today : Binance New Learn And Earn Quiz Answers Today, Binance learn and earn token quiz answers,Binance bsw token quiz answers,binance biswap quiz answers today,binance crypto quiz answers today , binance learn & earn quiz answers,binance academy quiz answers today,binance bsw quiz answers today,

Binance BSW Token Quiz Answers Today
Binance BISWAP Quiz Answers Today

Also Read : Coinbase Cartesi Quiz Answers: Learn and Earn $3 CTSI Token 

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 


Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates.
Today we will says about Binance New Learn and Earn Quiz Answers Today . In this quiz you can find all new crypto quiz questions and answers at one place. Such as 
Binance rune token quiz answers,Binance bsw quiz answers today,binance jasmy token quiz answers today, binance thorchain quiz ,binance biswap quiz,binance academy quiz answers today Now we have updated with binance biswap ( bsw ) quiz answers below. Find all correct answers of Binance New Learn & Earn Academy Quiz Answers  and get token


This Quiz contest will be run in 3 phases on the date of 2nd June 2022 . i.e. 
Phase 1: 
Phase 2
Phase 3


Binance BISWAP Quiz Answers Today : Earn BSW Token

Refresh Here

Binance Biswap Learn and Earn ( BSW Token ) Quiz Answers

Q1. What is the current BSW emission rate per block?

Answer: 16 BSW

Q2.What is the maximum swap referral reward on Biswap?

Answer: 20%

Q3. What is the trading fee on the Biswap NFT Marketplace?

Answer: 0.1%

Q4. Biswap is a___

Answer: Decentralized exchange utilizing an AMM model

Q5. Who was Biswap audited by?

Answer: Certik

Q6. Biswap’s core products include

Answer: All are correct

Q7. How is the Biswap NFT Marketplace trading fee distributed?

Answer: Distributed equally between buyers and sellers in Robi Boosts.

Q8. What is Biswap’s native token?

Answer: BSW

Q9. Biswap’s core products include

Answer: All are correct


Binance New Learn and Earn Quiz Contest Direct Link - Click Here


Binance new learn and earn quiz activity period : 

I hope this information will help you for playing Binance learn and earn quiz , binance academy quiz answers today.


Post a Comment

0 Comments