Ad Code

Binance Learn And Earn Quiz Answers Today : Win Free RUNE, BSW & JASMY Tokens

Binance New Learn And Earn Quiz Answers Today : Binance learn and earn token quiz answers,Binance rune token quiz answers,Binance bsw quiz answers today,binance jasmy token quiz answers today, binance rune quiz answers today,binance crypto quiz answers today , binance learn & earn quiz answers,binance academy quiz answers today,binance thorchain quiz answers today,binance biswap quiz answers


Binance New Learn and Earn Quiz Answers Today
Binance New Learn and Earn Quiz Answers Today


Also Read : Coinbase Cartesi Quiz Answers: Learn and Earn $3 CTSI Token 

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 


Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates.
Today we will says about Binance New Learn and Earn Quiz Answers Today . In this quiz you can find all new crypto quiz questions and answers at one place. Such as 
Binance rune token quiz answers,Binance bsw quiz answers today,binance jasmy token quiz answers today, binance thorchain quiz ,binance biswap quiz,binance academy quiz answers today Now we have updated with binance quiz answers below. Find all correct answers of Binance New Learn & Earn Academy Quiz Answers  and get token


This Quiz contest will be run in 3 phases on the date of 2nd June 2022 . i.e. 
Phase 1: 
Phase 2
Phase 3


Binance New Learn and Earn Quiz Answers Today : Earn RUNE,BSW & JASMY

Refresh Here

Binance THORchain Learn and Earn ( RUNE Token ) Quiz Answers

Q1. What is the native coin of THORChain?

Answer: RUNE

Q2. How many types of users are there in THORChain?

Answer: 4

Q3. What is the total supply of THORChain’s native coin? 

Answer: 500 million

Q4. What are the use cases of THORChain’s native coin?

Answer: Governance, incentivization, settlement & network security

Q5. How does THORChain secure its network?

Answer: Tendermint Byzantine Fault Tolerance, Cosmos-SDK & Threshold Signature Scheme (TSS)

Q6. How would a BTC-to-ETH swap happen on THORChain?

Answer: Internally, there will be a BTC – RUNE swap, and then a RUNE to ETH swap

Q7. Which of the following statements is true?

Answer: RUNE is used to subsidize gas fees and reward Liquidity Providers and Node Operators

Q8. Who Secures The Network?

Answer: Node Operators

Q9. THORChain is a layer 2 DEX

Answer: False

Q10. What is the role of trader in the THORChain’s native ecosystem?

Answer: Function as an oracle to deliver data

Binance Learn and Earn Biswap ( BSW Token ) Quiz Answers

Q1. What is the current BSW emission rate per block?

Answer: 16 BSW

Q2.What is the maximum swap referral reward on Biswap?

Answer: 20%

Q3. What is the trading fee on the Biswap NFT Marketplace?

Answer: 0.1%

Q4. Biswap is a___

Answer: Decentralized exchange utilizing an AMM model

Q5. Who was Biswap audited by?

Answer: Certik

Q6. Biswap’s core products include

Answer: All are correct

Q7. How is the Biswap NFT Marketplace trading fee distributed?

Answer: Distributed equally between buyers and sellers in Robi Boosts.

Q8. What is Biswap’s native token?

Answer: BSW

Q9. Biswap’s core products include

Answer: All are correct

Binance Learn and Earn JASMY Quiz Answers

Telegram

Q1. In which of the following ways will you not be able to obtain JASMY metaverse tokens in the future? 

Answer: PoW (Proof of Work)

Q2. How many JASMY tokens are allocated to the Jasmy Metaverse Fund?

Answer: 1 billion

Q3. Jasmy is based in Japan. True or false?

Answer: True

Q4. Which of the following is a characteristic of the Jasmy Metaverse? 

Answer: All are correct

Q5. What does the Metaverse Fund support?

Answer: All are correct

Q6. Which exchanges is Jasmy listed on?

Answer: All are correct

Q7. What is Jasmy’s goal?

Answer: To promote data democracy

Q8. Jasmy is making its foray into?

Answer: Metaverse

Binance New Learn and Earn Quiz Contest Direct Link - Click Here


Binance new learn and earn quiz activity period : 

I hope this information will help you for playing Binance learn and earn quiz , binance academy quiz answers today.



Post a Comment

0 Comments