Ad Code

Binance THORChain Quiz Answers Today : Learn & Earn Free RUNE Token

Binance THORChain Quiz Answers Today : Binance New Learn And Earn Quiz Answers Today, Binance learn and earn token quiz answers,Binance rune token quiz answers,binance rune quiz answers today,binance crypto quiz answers today , binance learn & earn quiz answers,binance academy quiz answers today,binance thorchain quiz answers today,

Binance THORChain Quiz Answers Today
Binance THORChain Quiz Answers Today

Also Read : Coinbase Cartesi Quiz Answers: Learn and Earn $3 CTSI Token 

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 


Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates.
Today we will says about Binance New Learn and Earn Quiz Answers Today . In this quiz you can find all new crypto quiz questions and answers at one place. Such as 
Binance rune token quiz answers,Binance bsw quiz answers today,binance jasmy token quiz answers today, binance thorchain quiz ,binance biswap quiz,binance academy quiz answers today Now we have updated with binance quiz answers below. Find all correct answers of Binance New Learn & Earn Academy Quiz Answers  and get token


This Quiz contest will be run in 3 phases on the date of 2nd June 2022 . i.e. 
Phase 1: 
Phase 2
Phase 3


Binance THORChain Quiz Answers Today : Earn RUNE Token

Refresh Here

Binance THORchain Learn and Earn ( RUNE Token ) Quiz Answers

Q1. What is the native coin of THORChain?

Answer: RUNE

Q2. How many types of users are there in THORChain?

Answer: 4

Q3. What is the total supply of THORChain’s native coin? 

Answer: 500 million

Q4. What are the use cases of THORChain’s native coin?

Answer: Governance, incentivization, settlement & network security

Q5. How does THORChain secure its network?

Answer: Tendermint Byzantine Fault Tolerance, Cosmos-SDK & Threshold Signature Scheme (TSS)

Q6. How would a BTC-to-ETH swap happen on THORChain?

Answer: Internally, there will be a BTC – RUNE swap, and then a RUNE to ETH swap

Q7. Which of the following statements is true?

Answer: RUNE is used to subsidize gas fees and reward Liquidity Providers and Node Operators

Q8. Who Secures The Network?

Answer: Node Operators

Q9. THORChain is a layer 2 DEX

Answer: False

Q10. What is the role of trader in the THORChain’s native ecosystem?

Answer: Function as an oracle to deliver data


Binance New Learn and Earn Quiz Contest Direct Link - Click Here


Binance new learn and earn quiz activity period : 

I hope this information will help you for playing Binance learn and earn quiz , binance academy quiz answers today.


Post a Comment

0 Comments