Ad Code

KBC Marathi Offline Quiz Answers Today 6th June 2022 | KHC Play Along | Kon Hoonar Crorepati Season 3

KBC Marathi Offline Quiz Answers Today ( 6 June 2022 ) : 

Kbc offline quiz answers today,kbc offline quiz,khc offline quiz answers today,kbc Marathi 2022 play along,khc offline quiz answers today,khc offline quiz,khc offline quiz answers,khc offline quiz today 6th June 2022,how to play kbc marathi on sony liv , kbc marathi online ,Kon Hoonar Crorepati Season 3 , 

KHC offline quiz answers today 6 June 2022

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment


Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Me On Google News - Click Here 

Kon Hoonar Crorepati Offline Quiz 6 June 2022

Kbc Marathi Offline Quiz Answers Today - Refresh Here

Q1. When was the Reserve Bank of India nationalized?

Answer: 01 January 1949

Q2. Dhaka is the capital of the which Country?

Answer: Bangladesh

Q3. Which institution was set up to promote sustainable agriculture and rural development in India?

Answer: NABARD

Q4. Which team did India defeat in the finals to win the Thomas Cup in May 2022?

Answer: Indonesia

Q5. Who was the first woman chief minister of an Indian state?

Answer: Sucheta Kriplani

Q6. Which article gives authority to the President of India to declare a Financial Emergency?

Answer: Article 360

Q7. Who founded the city of Agra in the year 1504?

Answer: Sikander Lodhi

Q8. How many countries does Grand Trunk Road pass through?

Answer: 4

Q9. Who founded the Brahmo Samaj in the year 1828?

Answer: Raja Rammohan Roy

Q10. When is the ‘World Environment Day’ celebrated?

Answer: 05 June


Conclusion

I hope this information will help you for batter updates about Kon Hoonar Crorepati Season 3 question and answers. So daily visit our website and join our telegram channel.


Post a Comment

0 Comments