Ad Code

Amazon Daily Quiz Answers Today For 22nd July 2022 | Win Exciting Prizes ( Daily Quiz Time )

Today's Amazon Quiz Answers: ( 22 July 2022 ) Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 22 July 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Time Answers Today 22nd July 2022

today's amazon quiz answers,

Amazon Quiz 22 July 2022 Answers Today Win,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers,

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 22 July 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?


1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance


Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Amazon Daily Quiz Time Questions & Answers 22 July 2022

today's amazon quiz answers ( Refresh Here )

Q1. Who won the women’s singles title at the recently concluded All England Badminton Championships?

Answer : Akane Yamaguchi

Q2. The movie ‘Attack’ shows which Bollywood actor playing the role of a ‘super soldier’?

Answer : John Abraham

Q3. Which platform recently bagged the rights to be the exclusive ticketing partner for IPL 2022?

Answer : TicketGenie

Q4. Where is this company headquartered?

Answer : Los Gatos

Q5. Name this animal

Answer : Tapir


Amazon Quiz Answers Today 21 July 2022

Q1. : Who defeated Rafael Nadal in the final to win the Indian Wells Masters title in 2022?

Answer : Taylor Fritz

Q2. In the upcoming movie ‘Morbius’, who plays the titular character of Dr Michael Morbius?

Answer : Jared Leto

Q3. In the last year, people of which country comprised the largest chunk of foreign nationals who got the skilled worker visa in UK?

Answer : India

Q4. This famous museum is located in which European country?

Answer : France

Q5. This preparation of rice was created in which country?

Answer : Italy

Amazon Quiz Answers Today 15 July 2022

Q1. India’s first privately developed cryogenic rocket engine, that recently test-fired, is named what?

Answer : Dhawan-1

Q2. Sanjay Dutt has been named the brand ambassador for Golden Jubilee celebrations of which state?

Answer : Arunachal Pradesh

Q3. China launched its first cross-border train as part of the Belt and Road Initiative with which country?

Answer : Laos

Q4. The oldest of these structures were built by which Pharaoh?

Answer : Djoser

Q5. This structure was initially constructed to honour the people who died during whose rule?

Answer : Napoleon


Amzon Daily Quiz Time T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 22 July 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 22 July 2022 , 11:59:59 pm (IST) ("Contest Period")



2. Total winner : 1

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 22 July 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 22 July 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments