Ad Code

Amazon Daily Quiz Answers Today For 1 August 2022 | Win Exciting Prizes ( Daily Quiz Time )

Today's Amazon Quiz Answers: ( 1 August 2022 ) Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 1 August 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Time Answers Today 1st August 2022 , amazon daily quiz answers, amazon daily quiz time , amazon daily quiz answers today 

today's amazon quiz answers,

Amazon Quiz 1 August 2022 Answers Today Win,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers,


Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time Amazon, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 1 August 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id.
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance.


Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 1 August 2022


Also Read : Amazon Funzone Stars Daily Jackpot Quiz Answers Today 1 August 2022

Also Read : Amazon Funzone Stars Weekly Quiz Answers Today 1 August 2022



Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Amazon Daily Quiz Time Questions & Answers 1 August 2022

today's amazon quiz answers ( Refresh Here )

Q1. Which of these is an upcoming movie starring Vijay Deverakonda?


Answer : Liger


Q2. Sadio Mane, who recently won his second African player of the year award, plays international football for which country?


Answer : Senegal


Q3. On July 22, 2022 Dinesh Gunawardena took oath as the new Prime Minister of which country?


Answer : Sri Lanka


Q4. Who are the nephews of this famous Disney character?


Answer : Huey, Dewey and Louie


Q5. This is the flag of which country?


Answer : North Macedonia


Amazon Quiz Answers Today 31 July 2022

Q1. Who was the Man of the Series in the recently concluded ODI series between India and England?

Answer : Hardik Pandya

Q2. The recent movie RK/RKay is directed by which actor- director?

Answer : Rajat Kapoor

Q3. President elect Droupadi Murmu, was born in a remote village in which state?

Answer : Odisha

Q4. What is the doctor specialising in eyes and vision called as?

Answer : Opthamologists

Q5. What is the parent organization of this company?

Answer : Tata Group

Amazon Quiz Answers Today 30 July 2022

Q1. Thambi’ is the official mascot of the 44th edition of which of these events?

Answer : Chess Olympiad

Q2. Complete the name of this recent movie starring Aditya Roy Kapur. ‘Rashtra Kavach ___ ‘

Answer : Om

Q3. Name this country home to universities such as the University of Waterloo, that recently reported student visa rejection rates of above 50%

Answer : Canada

Q4. A group of three or more of these animals is called what?

Answer : Clowder

Q5. This fruit was named after which country’s national bird?

Answer : New Zealand

Amazon Quiz Answers Today 29 July 2022

Q1. The famous striker Robert Lewandowski recently joined which football club?


Answer : Barcelona


Q2. The movie ‘Shamshera’ stars which actress in the female lead role?


Answer : Vaani Kapoor


Q3. The central bank of which continent recently raised its interest rates for the first time in over a decade?


Answer : Europe


Q4. Which country is the highest producer of this beverage in the world?


Answer : China


Q5. In which country is the global headquarters of this famous company located?


Answer : USA

Amazon Quiz Answers Today 28 July 2022

Q1. Who now owns the record for the highest score by an Indian wicketkeeper on foreign soil in Tests, ODIs and T20Is?


Answer : Rishabh Pant


Q2. Which famous actor plays the role of Gorr in the Marvel movie ‘Thor: Love and Thunder’ ?


Answer : Christian Bale


Q3. Herbert Diess is stepping down as the CEO of which famous automaker?


Answer : Volkswagen


Q4. This edible item belongs to which of these categories?


Answer : Fruit


Q5. Who were known to first use these in ancient history?


Answer :  Egyptians


Amzon Daily Quiz Time T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 1 August 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 1 August 2022 , 11:59:59 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

Conclusion

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 1 August 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 1 August 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments