Ad Code

Amazon Daily Quiz Answers Today For 27 July 2022 | Win Exciting Prizes ( Daily Quiz Time )

Today's Amazon Quiz Answers: ( 27 July 2022 ) Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 27 July 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Time Answers Today 27th July 2022 , amazon daily quiz answers, amazon daily quiz time , amazon daily quiz answers today 

today's amazon quiz answers,

Amazon Quiz 27 July 2022 Answers Today Win,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers,


Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time Amazon, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 27 July 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id.
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance.


Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 27 July 2022


Also Read : Amazon Funzone Stars Daily Jackpot Quiz Answers Today 27 July 2022

Also Read : Amazon Funzone Stars Weekly Quiz Answers Today 27 July 2022



Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Amazon Daily Quiz Time Questions & Answers 27 July 2022

today's amazon quiz answers ( Refresh Here )

Q1. Who was the Man of the Match in the 5th Test between India and England at Edgbaston?


Answer : Jony Bairstow


Q2. The recently released movie ‘Major’, stars which actor in the role of Major Sandeep Unnikrishnan?


Answer : Adivi Sesh


Q3. Which of these famous businessmen did Gautam Adani recently overtake to become the 4th richest person in the world?


Answer : Bill Gates


Q4. The oldest restaurant belonging to this chain, still in existence was opened in which state in the USA?


Answer : California


Q5. The largest moon of this planet is called what?


Answer : Titan


Amazon Quiz Answers Today 26 July 2022

Q1. Which of these companies has been named an official sponsor of the FIFA World Cup 2022?

Answer : BYJU’S

Q2. The Amazon Prime series ‘The Wheel of Time’ stars which of these famous actresses in the role of Moiraine Damodred?

Answer : Rosamund Pike

Q3. Which of these countries recently abolished the ‘golden passports’ scheme, offering citizenship in return for substantial investment?

Answer : Bulgaria

Q4. This view is from which European capital?

Answer : London

Q5. This dog breed is often nicknamed the _______ dog. Fill in the blanks with the name of a food product

Answer : Sausage

Amazon Quiz Answers Today 25 July 2022

Q1. Bartholomew Ogbeche, winner of the ISL 2021-22 Golden Boot, represented which side this season?

Answer : Hyderabad FC

Q2. The Tom Holland starrer ‘Unchartered’ , also stars which famous actor in the role of Victor Sullivan?

Answer : Mark Wahlberg

Q3. BA.2 is the subvariant of which strain of the SARS-CoV-2 virus that causes COVID-19?

Answer : Omicron

Q4. This company is headquartered in which German city?

Answer : Munich

Q5. This famous scientist won the Nobel Prize for _______ in 1921. Fill in the blanks

Answer : Physics

Amazon Quiz Answers Today 24 July 2022

Q1. MS Dhoni recently stepped down as the captain of the Chennai Super Kings. Who would be captain in his place?

Answer : Ravindra Jadeja

Q2. Avatar 2 which is set to release in December 2022, is a sequel of a movie released in which year?

Answer : 2009

Q3. The Reserve Bank Innovation hub was recently inaugurated in which city?

Answer : Bengaluru

Q4. This bird was the sacred animal of which Greek goddess?

Answer : Athena

Q5. Which famous city is shown here?

Answer : Istanbul

Amazon Quiz Answers Today 23 July 2022

Q1. Who among these recently became the fastest to reach 8000 runs in Test cricket (in terms of number of innings)?
Answer : Steve Smith
Q2. Palak Tiwari, seen in the music video for Harrdy Sandhu’s song ‘Bijlee Bijlee’ is the daughter of which famous television actress?
Answer : Shweta Tiwari
Q3: EKI Energy Services and which famous company floated a joint venture company for nature based solutions in India?
Answer : Shell
Q4: This is the flag of which country?
Answer : Mauritius
Q5. On what site is the source code of this cryptocurrency hosted?
Answer : GitHub

Amazon Quiz Answers Today 22 July 2022

Q1. Who won the women’s singles title at the recently concluded All England Badminton Championships?
Answer : Akane Yamaguchi
Q2. The movie ‘Attack’ shows which Bollywood actor playing the role of a ‘super soldier’?
Answer : John Abraham
Q3. Which platform recently bagged the rights to be the exclusive ticketing partner for IPL 2022?
Answer : TicketGenie
Q4. Where is this company headquartered?
Answer : Los Gatos
Q5. Name this animal
Answer : Tapir

Amzon Daily Quiz Time T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 27 July 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 27 July 2022 , 11:59:59 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

Conclusion

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 27 July 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 27 July 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments