Ad Code

Amazon Daily Quiz Answers Today For 29 July 2022 | Win Exciting Prizes ( Daily Quiz Time )

Today's Amazon Quiz Answers: ( 29 July 2022 ) Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 29 July 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Time Answers Today 29th July 2022 , amazon daily quiz answers, amazon daily quiz time , amazon daily quiz answers today 

today's amazon quiz answers,

Amazon Quiz 29 July 2022 Answers Today Win,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers,


Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time Amazon, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 29 July 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id.
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance.


Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 29 July 2022


Also Read : Amazon Funzone Stars Daily Jackpot Quiz Answers Today 29 July 2022

Also Read : Amazon Funzone Stars Weekly Quiz Answers Today 29 July 2022



Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Amazon Daily Quiz Time Questions & Answers 29 July 2022

today's amazon quiz answers ( Refresh Here )

Q1. The famous striker Robert Lewandowski recently joined which football club?


Answer : Barcelona


Q2. The movie ‘Shamshera’ stars which actress in the female lead role?


Answer : Vaani Kapoor


Q3. The central bank of which continent recently raised its interest rates for the first time in over a decade?


Answer : Europe


Q4. Which country is the highest producer of this beverage in the world?


Answer : China


Q5. In which country is the global headquarters of this famous company located?


Answer : USA

Amazon Quiz Answers Today 28 July 2022

Q1. Who now owns the record for the highest score by an Indian wicketkeeper on foreign soil in Tests, ODIs and T20Is?


Answer : Rishabh Pant


Q2. Which famous actor plays the role of Gorr in the Marvel movie ‘Thor: Love and Thunder’ ?


Answer : Christian Bale


Q3. Herbert Diess is stepping down as the CEO of which famous automaker?


Answer : Volkswagen


Q4. This edible item belongs to which of these categories?


Answer : Fruit


Q5. Who were known to first use these in ancient history?


Answer :  Egyptians


Amazon Quiz Answers Today 27 July 2022

Q1. Who was the Man of the Match in the 5th Test between India and England at Edgbaston?


Answer : Jony Bairstow


Q2. The recently released movie ‘Major’, stars which actor in the role of Major Sandeep Unnikrishnan?


Answer : Adivi Sesh


Q3. Which of these famous businessmen did Gautam Adani recently overtake to become the 4th richest person in the world?


Answer : Bill Gates


Q4. The oldest restaurant belonging to this chain, still in existence was opened in which state in the USA?


Answer : California


Q5. The largest moon of this planet is called what?


Answer : Titan

Amazon Quiz Answers Today 26 July 2022

Q1. Which of these companies has been named an official sponsor of the FIFA World Cup 2022?

Answer : BYJU’S

Q2. The Amazon Prime series ‘The Wheel of Time’ stars which of these famous actresses in the role of Moiraine Damodred?

Answer : Rosamund Pike

Q3. Which of these countries recently abolished the ‘golden passports’ scheme, offering citizenship in return for substantial investment?

Answer : Bulgaria

Q4. This view is from which European capital?

Answer : London

Q5. This dog breed is often nicknamed the _______ dog. Fill in the blanks with the name of a food product

Answer : Sausage

Amazon Quiz Answers Today 25 July 2022

Q1. Bartholomew Ogbeche, winner of the ISL 2021-22 Golden Boot, represented which side this season?

Answer : Hyderabad FC

Q2. The Tom Holland starrer ‘Unchartered’ , also stars which famous actor in the role of Victor Sullivan?

Answer : Mark Wahlberg

Q3. BA.2 is the subvariant of which strain of the SARS-CoV-2 virus that causes COVID-19?

Answer : Omicron

Q4. This company is headquartered in which German city?

Answer : Munich

Q5. This famous scientist won the Nobel Prize for _______ in 1921. Fill in the blanks

Answer : Physics


Amzon Daily Quiz Time T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 29 July 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 29 July 2022 , 11:59:59 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

Conclusion

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 29 July 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 29 July 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments