Ad Code

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 1st August 2022 Win Up to 5 Stars

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today : ( 1st August 2022 ) , Today's Amazon Quiz Answers, Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 1 August 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers , Amazon Quiz Time Answers Today 1 August 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 1 August 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 1 August 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 1 August 2022 ,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, Amazon quiz answers

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 1 August 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance


Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Today's Amazon Quiz Funzone Stars Answers 1 August 2022

Amazon funzone stars quiz answers today ( Refresh Here )

Q1. Which of these cricketers reached 7000 runs in Test cricket during the Test match between Pakistan and Australia at Lahore in 2022?

Answer : Azhar Ali

Q2. Who among these is the director of the recent movie starring Prabhas titled ‘Radhe Shyam’?

Answer : Radha Krishna Kumar

Q3. India recently achieved what goods export target for the first time?

Answer : $400 billion

Q4. What famous bridge is this?

Answer : Sydney Harbour Bridge

Q5. In which city of the Middle East is this ancient mosque located in?

Answer : Jerusalem

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 31 July 2022

Q1. Pat Cummins took a 5 wicket haul in the final test of the series against Pakistan in 2022 in which city?


Answer : Lahore


Q2. In the movie ‘A Thursday’ which famous actress plays the role of the Indian Prime Minister?


Answer : Dimple Kapadia


Q3. The Ministry of Home Affairs has decided to end all COVID-19 containment measures from which date?


Answer : March 31


Q4. This is the flag of which country?


Answer : North Macedonia


Q5. This is the logo of which of these companies?


Answer : Tesla

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 30 July 2022

Q1. Bangladesh recently won their first ever ODI against South Africa in South Africa. At which venue did this happen?


Answer : Supersport Park


Q2. In the movie ’83’, Tahir Raj Bhasin plays the role of which famous cricketer?


Answer : Sunil Gavaskar


Q3. The COVID-19 vaccine from Novavax Inc is manufactured and marketed in India by the Serum Institute of India under what brand name?


Answer : Covovax


Q4. Name this character in the Marvel Cinematic Universe


Answer: Groot


Q5. This animal belongs to which genus of animals?


Answer : Cervus


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 29 July 2022

Q1. Name the full stack aquaculture input and outputs platform that recently raised $8 million funding from Trifecta Capital?


Answer : Aquaconnect


Q2. Which country’s shuttlers won 3 finals at the recently concluded All England Badminton Championships?


Answer : Japan


Q3. Who among these is the director of the recently released movie Badhaai Do?


Answer : Harshavardhan Kulkarni


Q4. What was the ancient Roman name of this famous European city?


Answer : Lutetia


Q5. The name of this breed of dog was changed to what by the Allies during the first world war?


Answer : Alsatian Wolf


Amzon Daily Quiz Time ( Funzone Stars ) T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 1 August 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 1 August 2022 , 11:59:00 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 1 August 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 1 August 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments