Ad Code

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 22 July 2022 Win Up to 5 Stars

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today : ( 22 July 2022 ) , Today's Amazon Quiz Answers, Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 22 July 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers , Amazon Quiz Time Answers Today 22nd July 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 22 July 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 22 July 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 22 July 2022 ,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, Amazon quiz answers

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 22 July 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance


Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Today's Amazon Quiz Funzone Stars Answers 22 July 2022

Amazon funzone stars quiz answers today ( Refresh Here )

Q1. Who among these recently became only the ninth batter overall to score hundreds in both innings of his maiden first class match?

Answer : Yash Dhull

Q2. What was the original first name of the famous Indian musician Bappi Lahiri?

Answer : Alokesh

Q3. Ray-Ban Stories sunglasses that allows you to take photos, record videos, answer calls, were designed in collaboration with which tech firm?

Answer : Facebook

Q4. Name this city, associated with a tragedy that occurred in 1972

Answer : Munich

Q5. To which animated film series does this character belong to?

Answer : Toy Story

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 21 July 2022

Q1. Who recently set the record for the highest score by a captain in the 4th innings of a Test match?


Answer : Babar Azam


Q2. Which of these roles have Zoe Kravitz and Anne Hathaway both played in superhero movies?


Answer : Catwoman


Q3. There has been moves in western countries to rename the continental dish Chicken Kiev to what in support of Ukraine?


Answer : Chicken Kyiv


Q4. In which movie did this Marvel character get a new weapon named Stormbreaker?


Answer : Avengers: Infinity War


Q5. Identify this famous city


Answer : New York


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 20 July 2022

Q1. Which pair recently became India’s first to reach the semis of the All England Badminton Championships in Women’s Doubles?


Answer : Treesa Jolly and Gayatri Gopichand


Q2. Who is the director of the movie ‘Kashmir Files’ which has been in the news?


Answer : Vivek Agnihotri


Q3. Russia recently revealed that it used a ______ missile in Ukraine called Kinzhal. Fill in the blanks


Answer : Hypersonic


Q4. This is the flag of which country?


Answer : Iran


Q5. What is the name of this tradition of serving carefully cut raw meat as food in Japan?


Answer : Sashimi


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 19 July 2022

Q1. Volodymyr Zelenskyy, in the news these days, is the President of which country?

Answer : Ukraine

Q2. Who was the Man of the Series in the recently concluded Test series between India and Sri Lanka?

Answer : Rishabh Pant

Q3. The recent movie Gangubai Kathiawadi shows a meeting between the titular character and which Indian Prime Minister?

Answer : Jawaharlal Nehru

Q4. This letter confirming Harry Potter's admission to Hogwarts was sent through which animal?

Answer : Owl

Q5. Name this Greek god who controls the sea.

Answer : Poseidon


Amzon Daily Quiz Time ( Funzone Stars ) T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 22 July 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 22 July 2022 , 11:59:59 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 22 July 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 22 July 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments