Ad Code

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 24 July 2022 Win Up to 5 Stars

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today : ( 24 July 2022 ) , Today's Amazon Quiz Answers, Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 24 July 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers , Amazon Quiz Time Answers Today 24th July 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 24 July 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 24 July 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 24 July 2022 ,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, Amazon quiz answers

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 24 July 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance


Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Today's Amazon Quiz Funzone Stars Answers 24 July 2022

Amazon funzone stars quiz answers today ( Refresh Here )

Q1. French researcher Luc Montagnier, who passed away at 89, shared the Nobel prize for medicine for co-discovering which virus?


Answer : HIV


Q2. The first match of the 2022 IPL would be played between Chennai Super KIngs and which team?


Answer : Kolkata Knight Riders


Q3. The movie ‘Jalsa’ starring Shefali Shah, also stars which of these famous actresses?


Answer : Vidya Balan


Q4. Name this species of monkey endemic to the western ghats of South India.


Answer : Lion Tailed Macaque


Q5. Name this bird which lays the largest egg on land in the animal kingdom.


Answer : Ostrich


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 23 July 2022

Q1. Which of these online shopping apps has recently been named Blinkit?


Answer : Grofers


Q2  Andy Serkis is the latest to play which iconic character in director Matt Reeves’ new film?


Answer : Alfred


Q3. Authorities in Sydney closed several beaches in February 2022 due to danger from which marine creature?


Answer : Shark


Q4. The man in picture is looking at pictures of an internet celebrity who was born in which country?


Answer : Turkey


Q5. Identify this ivy college which was the first to accept students irrespective of religious we affiliation.


Answer : 5  Brown


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 22 July 2022

Q1. Who among these recently became only the ninth batter overall to score hundreds in both innings of his maiden first class match?

Answer : Yash Dhull

Q2. What was the original first name of the famous Indian musician Bappi Lahiri?

Answer : Alokesh

Q3. Ray-Ban Stories sunglasses that allows you to take photos, record videos, answer calls, were designed in collaboration with which tech firm?

Answer : Facebook

Q4. Name this city, associated with a tragedy that occurred in 1972

Answer : Munich

Q5. To which animated film series does this character belong to?

Answer : Toy Story

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 21 July 2022

Q1. Who recently set the record for the highest score by a captain in the 4th innings of a Test match?


Answer : Babar Azam


Q2. Which of these roles have Zoe Kravitz and Anne Hathaway both played in superhero movies?


Answer : Catwoman


Q3. There has been moves in western countries to rename the continental dish Chicken Kiev to what in support of Ukraine?


Answer : Chicken Kyiv


Q4. In which movie did this Marvel character get a new weapon named Stormbreaker?


Answer : Avengers: Infinity War


Q5. Identify this famous city


Answer : New York


Amzon Daily Quiz Time ( Funzone Stars ) T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 24 July 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 24 July 2022 , 11:59:59 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 24 July 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 24 July 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments