Ad Code

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 28 July 2022 Win Up to 5 Stars

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today : ( 28 July 2022 ) , Today's Amazon Quiz Answers, Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 28 July 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers , Amazon Quiz Time Answers Today 28th July 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 28 July 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 28 July 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 28 July 2022 ,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, Amazon quiz answers

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 28 July 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance


Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Today's Amazon Quiz Funzone Stars Answers 28 July 2022

Amazon funzone stars quiz answers today ( Refresh Here )

Q1. The port of Mariupol, under attack is located in which country?


Answer : Ukraine


Q2. Who was India’s only individual gold medalist at the recently concluded Asia Cup in Archery?


Answer : Sakshi Chaudhary


Q3. In the Amazon Prime series ‘Reacher’ which of these actors plays the title role of Jack Reacher?


Answer : Alan Ritchson


Q4. What is the name of this landmark?


Answer : London Eye


Q5. This is the flag of which country that depicts a famous site?


Answer : Cambodia


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 27 July 2022

Q1. Which of these is a car model launched by Kia in India?


Answer : Carens


Q2. In which city did Imam-ul-Haq score 2 centuries in Pakistan’s first home Test against Australia in 24 years?


Answer : Rawalpindi


Q3. Who among these famous actresses features in the Amazon Prime Series ‘Bestseller’?


Answer : Shruti Haasan


Q4. Where is the world’s first spaceport for orbital and human launches built by the USSR located?


Answer : Baikonour


Q5. Name the fish captured by these men which is nearly extinct due to over fishing for caviar.


Answer : Sturgeon


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 26 July 2022

Q1. Which geographical location in California has given its name to the latest MacOS version?


Answer : Monterey Bay


Q2. Who is the only woman to take 250 wickets in ODIs?


Answer : Jhulan Goswami


Q3. The efforts of Vijay Barse, who inspired the movie Jhund, rehabilitated slum dwellers using which sport?


Answer : Football


Q4. In which country is this tower considered the symbol of post independence?


Answer : Kazakhstan


Q5. Name this animal which is currently the largest living rodent.


Answer : Capybara


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 25 July 2022

Q1. Carl Pei, the OnePlus co-founder has announced the name of his next venture. What is it called?

Answer : Nothing

Q2. Who among these was in the news for coming second in the prestigious Players Championship on the PGA tour?

Answer : Anirban Lahiri

Q3. The movie Salute in the news these days, stars which of these actors in the lead role?

Answer : Dulquer Salmaan

Q4. Name this bird against which a war was once declared by the Australian government.

Answer : Emu

Q5. This is the flag of which country?

Answer : Lebanon

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 24 July 2022

Q1. French researcher Luc Montagnier, who passed away at 89, shared the Nobel prize for medicine for co-discovering which virus?

Answer : HIV

Q2. The first match of the 2022 IPL would be played between Chennai Super KIngs and which team?

Answer : Kolkata Knight Riders

Q3. The movie ‘Jalsa’ starring Shefali Shah, also stars which of these famous actresses?

Answer : Vidya Balan

Q4. Name this species of monkey endemic to the western ghats of South India.

Answer : Lion Tailed Macaque

Q5. Name this bird which lays the largest egg on land in the animal kingdom.

Answer : Ostrich


Amzon Daily Quiz Time ( Funzone Stars ) T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 28 July 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 28 July 2022 , 11:59:59 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 28 July 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 28 July 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments