Ad Code

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 30th July 2022 Win Up to 5 Stars

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today : ( 30th July 2022 ) , Today's Amazon Quiz Answers, Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 30 July 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers , Amazon Quiz Time Answers Today 30th July 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 30 July 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 30 July 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 30 July 2022 ,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, Amazon quiz answers

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 30 July 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance


Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Today's Amazon Quiz Funzone Stars Answers 30 July 2022

Amazon funzone stars quiz answers today ( Refresh Here )

Q1. Bangladesh recently won their first ever ODI against South Africa in South Africa. At which venue did this happen?


Answer : Supersport Park


Q2. In the movie ’83’, Tahir Raj Bhasin plays the role of which famous cricketer?


Answer : Sunil Gavaskar


Q3. The COVID-19 vaccine from Novavax Inc is manufactured and marketed in India by the Serum Institute of India under what brand name?


Answer : Covovax


Q4. Name this character in the Marvel Cinematic Universe


Answer: Groot


Q5. This animal belongs to which genus of animals?


Answer : Cervus


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 29 July 2022

Q1. Name the full stack aquaculture input and outputs platform that recently raised $8 million funding from Trifecta Capital?


Answer : Aquaconnect


Q2. Which country’s shuttlers won 3 finals at the recently concluded All England Badminton Championships?


Answer : Japan


Q3. Who among these is the director of the recently released movie Badhaai Do?


Answer : Harshavardhan Kulkarni


Q4. What was the ancient Roman name of this famous European city?


Answer : Lutetia


Q5. The name of this breed of dog was changed to what by the Allies during the first world war?


Answer : Alsatian Wolf do


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 28 July 2022

Q1. The port of Mariupol, under attack is located in which country?


Answer : Ukraine


Q2. Who was India’s only individual gold medalist at the recently concluded Asia Cup in Archery?


Answer : Sakshi Chaudhary


Q3. In the Amazon Prime series ‘Reacher’ which of these actors plays the title role of Jack Reacher?


Answer : Alan Ritchson


Q4. What is the name of this landmark?


Answer : London Eye


Q5. This is the flag of which country that depicts a famous site?


Answer : Cambodia


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 27 July 2022

Q1. Which of these is a car model launched by Kia in India?


Answer : Carens


Q2. In which city did Imam-ul-Haq score 2 centuries in Pakistan’s first home Test against Australia in 24 years?


Answer : Rawalpindi


Q3. Who among these famous actresses features in the Amazon Prime Series ‘Bestseller’?


Answer : Shruti Haasan


Q4. Where is the world’s first spaceport for orbital and human launches built by the USSR located?


Answer : Baikonour


Q5. Name the fish captured by these men which is nearly extinct due to over fishing for caviar.


Answer : Sturgeon


Amzon Daily Quiz Time ( Funzone Stars ) T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 30 July 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 30 July 2022 , 11:59:59 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 30 July 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 30 July 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments