Ad Code

Amazon Funzone Stars Weekly Quiz Answers Today Win UPto 10 Stars ( 31st July - 6th August 2022 )

Amazon Funzone Stars Weekly Quiz Answers Today : Today's Amazon Quiz Answers, Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 31 July 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers , Amazon Quiz Time Answers Today 

Amazon funzone stars weekly quiz answers today
Amazon Funzone Stars Weekly Quiz Answers Today ,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, Amazon quiz answers

Amazon Funzone Stars Weekly Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers , This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.

Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance


Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here


Amazon Funzone Stars Quiz Answers ( Weekly )

Amazon funzone stars weekly quiz answers today ( Refresh Here )

Q1. Who was the first president of India?

Answer : Rajendra Prasad

Q2. Name the Mughal emperor who commissioned the building of Taj Mahal?

Answer : Shah Jahan

Q3. Which was the first capital of British India before Delhi?

Answer : Kolkata

Q4. Who discovered the sea route to India?

Answer : Vasco da Gama

Q5. Which popular board game was invented in India?

Answer : Chess 


Amazon Funzone Stars Weekly Quiz Answer ( 24th -  31st July 2022 )

Q1. Where was the World Wide Web invented?

Answer : Switzerland

Q2. What was the first item sold on Amazon?

Answer : Book

Q3. Which was the first true social media site?

Answer : Sixdegrees

Q4. What was the first mobile phone with internet connectivity?

Answer : Nokia 9000 Communicator

Q5. What was Google search engine originally called?

Answer : BackRub

Amazon Funzone Stars Weekly Quiz Answer ( 17th - 23rd July )

Q1. Which is the highest grossing Indian film ever?

Answer : Dangal

Q2. Which among the following has won the most number of national awards for acting?

Answer : Shabana Azmi

Q3. In 3 Idiots, what is the real name of Aamir Khan’s character Rancho?

Answer : Phunsukh Wangdu

Q4. Who was the first Indian to win an Oscar award?

Answer : Bhanu Athaiya

Q5. Finish the quote from Deewar: “Mere paas _____.”

Answer : Maa hai


Amazon Funzone Stars Weekly Quiz Answer ( 6th - 16th July )

Q1. Who was the first president of India?

A. M.K Gandhi
B. Rajendra Prasad
C. Narendra Modi
D. Jawaharlal Nehru

Answer : Rajendra Prasad

Q2. Name the Mughal emperor who commissioned the building of Taj Mahal?

A. Humayun
B. Aurangzeb
C. Akbar
D. Shah Jahan

Answer : Shah Jahan

Q3. Which was the first capital of British India before Delhi?

A. Surat
B. Mumbai
C. Chennai
D. Kolkata

Answer : Kolkata

Q4 . Who discovered the sea route to India?

A. King Manuel
B. Bathelomiu-Diaz
C. Vasco da Gama
D. Cristopher Columbus

Answer : Vasco da Gama

Q5. Which popular board game was invented in India?

A. Chess
B. Cludeo
C. Monopoly
D. Scrabble

Answer : Chess

Amzon Funzone Stars Weekly Quiz Time Answers Today T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 31st July, 2022 from 12:00:00 a.m. to 6th August, 2022 11:59:59 p.m. (IST) ("Contest Period")

2. Total winner : 1

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers  Video on Youtube

Today Amazon Quiz 

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments