Ad Code

Amar Ujala Quiz Day 6 Answers Today 13 August 2022 , Play Daily and Stand A Chance to Win Mobile Weekly ( Week 2 )

Amar Ujala Quiz Answers Today : For 13 August 2022. Amar Ujala Quiz Answers 12 August 2022, amar ujala quiz answers today, amar ujala quiz app, amar ujala quiz link , amar ujala weekly quiz answers today, amar ujala daily quiz answers today, अमर उजाला क्विज 2022 , amar ujala quiz answers 8th - 14th august 2022, amar ujala quiz week 2 answers today, amar ujala quiz , amar ujala quiz link , amar ujala quiz 6 answers today. Play " Amar Ujala Quiz 6 "for aao jane apna bharat and stand a chance to win cash prizes. So play " अमर उजाला क्विज़ 6" , amar ujala quiz 13 august 2022 answers today , amar ujala quiz today, अमर उजाला साप्ताहिक प्रश्नोत्तरी

Amar Ujala Quiz Answers Today 13 August 2022
Amar Ujala Quiz Answers Today 13 August 2022 


Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Now Live . For Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW

Telegram Link - Click Here

Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Also Read: Dainik Bhaskar Quiz 12 Answers Today 12th August 2022 , Win Cash Prize 

Also Read : KBC IDFC First Bank Daily Offline Quiz Answers Today 12 August 2022, Win Exciting Prizes

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance


Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, crypto quiz answers today, current affairs today and many more updates. Today we will says about dainik bhaskar quiz ,That quiz also known as Amar Ujala Quiz , That Quiz will available on Amar Ujala quiz link, This quiz contest will starts everyday at 6:00am. here we provide all details about how to participate amar ujala quiz 6 answers today ,how to play this contest through quiz link.  So be ready for next quiz contest .


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 

Amar Ujala Quiz Answers Today


How to Play Amar Ujala Quiz Today?

  • First of all download Amar Ujala Updated App from play store - Click Here 
  • Click on Sign Up options on below.
  • Enter your mobile number and click on Send OTP.
  • Submit OTP and click on VERIFY 
  • Enter your Name , Email ID , Password and Select your date of birth.
  • Click on terms and conditions.
  • Click on CREATE ACCOUNT.
  • After successful registration you can play Amar Ujala Quiz Contest.
  • Now you will see a pop up banner like Win Mobile 
  • Click on that banner , then you will be redirected to amar ujala quiz page.
  • Click on Play Quiz
  • Then you will see total 5 question daily.
  • Give all question answers correctly and stand a chance to Win Mobile Weekly 
  • If you are lucky you will get mobile.
  • Here we provides amar ujala online quiz link


 Amar Ujala Quiz Answers ( 13th August 2022 )

Direct link :- Click Here 


Amar Ujala Quiz Answers Today 13th August 2022

अमर उजाला क्विज 13 अगस्त 2022

Amar Ujala Quiz Answers 13 August 2022 :- Refresh here

Q1. जून में खुदरा महंगाई दर का आंकड़ा कितना था?


(A) 5.59

(B) 7.01

(C) 6.07

(D) 6.65


Answer : 7.01


Q2. इस साल जून तक जम्मू-कश्मीर में मारे गए आतंकियों की संख्या क्या थी?


(A) 125

(B) 184

(C) 181

(D) 187


Answer : 125


Q3. इनमें से किस एथलीट ने इस बार राष्ट्रमंडल खेलों में स्वर्ण पदक जीता?


(A) लवप्रीत सिंह

(B) किदांबी श्रीकांत

(C) अंशु मलिक

(D) मीराबाई चानू


Answer : मीराबाई चानू


Q4. IFFM का पूरा नाम क्या है?


(A) इंडियन फिल्म फेडरेशन ऑफ मलेशिया

(B) इंडियन फिल्म फेडरेशन ऑफ मूवीज

(C) इंडियन फिल्म फेस्टिवल ऑफ मेलबर्न

(D) इंडियन फिल्म फेस्टिवल ऑफ मूवीज


Answer : इंडियन फिल्म फेस्टिवल ऑफ मेलबर्न


Q5. किस वर्ष से हर 12 अगस्त को अंतरराष्ट्रीय युवा दिवस मनाया जाने लगा?


(A) 1999

(B) 2000

(C) 2002

(D) 2022


Answer : 2000


Amar Ujala Quiz Answers Today 12 August 2022

Q1. थाईलैंड के प्रधानमंत्री का नाम क्या है?


(A) गोटाबाया राजपक्षे

(B) प्रयुत चान-ओ-चा

(C) शिनावात्रा

(D) अभिसित वेज्जाजीवा


Answer: प्रयुत चान-ओ-चा

Also Read: Dainik Bhaskar Quiz 12 Answers Today 12 August 2022, Win Cash Prize Daily 

Q2. दिल्ली में बुधवार के दिन कोरोना का पॉजिटिविटी रेट किस आंकड़े के पार हो गया?


(A) 10 फीसदी

(B) 15 फीसदी

(C) 17 फीसदी

(D) 8 फीसदी


Answer: 17 फीसदी


Q3. मनरेगा के तहत कितने दिन का रोजगार दिया जाता है?


(A) 150 दिन

(B) 200 दिन

(C) 100 दिन

(D) 140 दिन


Answer: 100 दिन


Q4. 2021 से लेकर अब तक भारतीय टीम में तीनों फॉर्मेट को मिलाकर कितने खिलाड़ियों को आजमाया जा चुका है?


(A) 74

(B) 54

(C) 84

(D) 90


Answer: 54


Q5. अटल पेंशन योजना के तहत देश में पिछले वित्तीय वर्ष में कितने खाते खोले गए?


(A) 45 लाख

(B) 78 लाख

(C) 99 लाख

(D) 100 लाख


Answer: 99 लाख

Amar Ujala Quiz Answers Today 11 August 2022

Q1. असम सरकार ने चाय बागान श्रमिकों के दैनिक वेतन में कितनी वृद्धि की है?


(A) 23 रुपये

(B) 25 रुपये

(C) 27 रुपये

(D) 30 रुपये


Answer: 27 रुपये


Q2. नागर विमानन मंत्रालय ने कितने महीने बाद घरेलू हवाई किराए पर लगी सीमा को हटाया है?


(A) 12 महीने

(B) 24 महीने

(C) 27 महीने

(D) 36 महीने


Answer: 27 महीने


Q3. हाल ही में किस लोकप्रिय फैशन कंपनी ने भुगतान क्रिप्टोकरेंसी में स्वीकार करने का एलान किया है?


(A) गुची

(B) लुइस विटॉन

(C) शनैल

(D) जारा


Answer: गुची


Q4. आईसीसी टी20 रैंकिंग में टॉप-10 में कितने भारतीय खिलाड़ी हैं?


(A) 1

(B) 3

(C) 5

(D) 0


Answer: 1


Q5. किस देश के राष्ट्रपति ने यूएन में संधि आयोग बनाने और पीएम मोदी को उसमें शामिल करने का प्रस्ताव रखा है?


(A) अमेरिका

(B) मेक्सिको

(C) ऑस्ट्रेलिया

(D) जापान


Answer: मेक्सिको 



Conclusion 

I hope this information will help you for playing amar ujala quiz competition. So daily visit our website and support us for fast updates


Image source : amar ujala app

Post a Comment

0 Comments