Ad Code

Amazon Daily Quiz Answers Today For 21 August 2022 | Win Exciting Prizes ( Daily Quiz Time )

 Today's Amazon Quiz Answers: ( 21 August 2022 ) Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 21 August 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Time Answers Today 21st August 2022 , amazon daily quiz answers, amazon daily quiz time , amazon daily quiz answers today , amazon quiz , amazon quiz answers, amazon quiz answers today, amazon daily quiz time answers today, amazon daily quiz answers today,amazon quiz today, amazon quiz time answers today, amazon question answers, amazon quiz answers today 50000, amazon daily quiz answers , amazon app quiz 21 august 2022

today's amazon quiz answers,

Amazon Quiz 21 August 2022 Answers Today Win,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, amazon quiz answers 


Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Now Live . For Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW

Telegram Link - Click Here

Also Read: Dainik Bhaskar Quiz 12 Answers Today 12th August 2022 , Win Cash Prize 

Also Read : KBC IDFC First Bank Daily Offline Quiz Answers Today 12 August 2022, Win Exciting Prizes

Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 12 August 2022 Win 5 Star Redeem as Pay Balance

Also Read: Amar Ujala Quiz Answers Today 12 August 2022 , Play and Win Mobile Phone


Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.



Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time Amazon, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz. Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 21 August 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.


Amazon Quiz Answers


Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id.
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.

8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance. 




Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now

Amazon Daily Quiz Time Questions & Answers 21 August 2022

today's amazon quiz answers ( Refresh Here )

Q1. Avinash Sable set a new national record as he won silver in which event at the recently concluded Commonwealth Games?


Answer : 3000 m steeplechase


Q2. Secret ________ is a newly announced web series that will star Samuel L. Jackson as Nick Fury. Fill in the blanks


Answer : Invasion


Q3. Founded by the organization ‘Big Cat Rescue’, 10th August is celebrated as what day?


Answer : World Lion Day


Q4. This is the flag of which country?


Answer : Jamaica


Q5. Where is this majestic cathedral located?


Answer : Milan


Amazon Daily Quiz Answers Today 20 August 2022

Q1. In which of these events did India record a historic 1-2 finish at the recently concluded Commonwealth Games?


Answer : Triple Jump


Q2. In the recently released ‘Darlings’, which of these actresses plays the role of Shamshu Ansari?


Answer : Shefali Shah


Q3. Sridhar S, the Managing Director of which pharmaceutical firm resigned recently?


Answer : Pfizer


Q4. This is a partial image of which famous mosque located in Cairo, Egypt?


Answer : Mosque of Muhammad Ali


Q5. Name the form of pasta shown in this picture


Answer : Spaghetti


Amazon Quiz Answers Today 19 August 2022

Q1. Who among these famous Indian sportspeople was ruled out of the Commonwealth Games due to injury?


Answer : Neeraj Chopra


Q2. Tenoch Huerta would be seen playing which Marvel character in the movie ‘Black Panther: Wakanda Forever’?


Answer : Namor


Q3. The _______ yatra was recently halted briefly, following the closure of the Jammu-Srinagar national highway at Ramban. Fill in the blanks


Answer : Amarnath


Q4. Name this temple that derives its name from the personification of the radiations of the rising sun.


Answer : Wat Arun


Q5. In which continent are the majority of these animals located?


Answer : Africa


Amazon Quiz Answers Today 18 August 2022

Q1. Who among these Sri Lankan bowlers has taken 21 wickets in his first 2 Test matches?


Answer : Prabath Jayasuriya


Q2. In the movie ‘DC League of Super- Pets’ , who gives the voice for Krypto- Superman’s dog?


Answer : Dwayne Johnson


Q3. The closure of which company’s copper smelter plant at Thoothukudi, Tamil Nadu has resulted in an INR 14,749 crore loss to the economy?


Answer : Vedanta


Q4. The boy in the center of this picture is affected by which genetic disorder?


Answer : Down’s Syndrome


Q5. What are the 3 protruding elements on this equipment held by the woman called?


Answer : Fins


Amazon Quiz Answers Today 17 August 2022

Q1. Argentine star Paulo Dybala was recently unveiled as a new player at which famous football club?


Answer : AS Roma


Q2. Uunchai starring Amitabh Bachchan and Boman Irani is the 60th film of which iconic production house?


Answer : Rajshri Productions


Q3. Which of these companies has recently announced its support to the Indian Army for conducing trials with drones?


Answer : Garuda Aerospace


Q4. This is a picture of which planet as seen from Voyager II in 1989?


Answer : Neptune


Q5. Which of these parts of the body, normally considered vital, do these animals have?


Answer : None of these

Amazon Quiz Answers Today 16 August 2022

Q1. During the India vs West Indies ODI series in July 2022, which of these cricketers made his ODI debut?


Answer : Avesh Khan


Q2. In the Hindi adaptation of Forrest Gump, what is the name of the character being played by Aamir Khan?


Answer :;Laal Singh Chaddha


Q3. Which of these airlines cancelled over a 1000 flights recently due to ground staff walkout?


Answer : Lufthansa


Q4. What famous tourist location has been shown here?


Answer : Santorini


Q5. The animal who inspires the name of this article of clothing is a/an _____ . Fill in the blanks


Answer : Reptile


Amazon Quiz Answers Today 15 August 2022

Q1. Which country has decided to quit the International Space Station after 2024?


Answer : Russia


Q2. Who clocked the second fastest time in history in the women’s 200m , on her way to winning World Championship gold in 2022?


Answer : Shericka Jackson


Q3. Good Luck Jerry’ is a movie released in July 2022, starring which actress in the lead role?


Answer : Janhvi Kapoor


Q4. Which of these is the name of an astronomical body that appears every 76 years?


Answer : Halley’s comet


Q5. In which state of India is this UNESCO World Heritage Site located?


Answer : Assam


Amzon Daily Quiz Time T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 20 August 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 20 August 2022 , 11:59:59 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

Conclusion

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 20 August 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 20 August 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments