Ad Code

Amazon Daily Quiz Answers Today For 11 August 2022 | Win Exciting Prizes ( Daily Quiz Time )

Today's Amazon Quiz Answers: ( 11 August 2022 ) Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 11 August 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Time Answers Today 11th August 2022 , amazon daily quiz answers, amazon daily quiz time , amazon daily quiz answers today , amazon quiz , amazon quiz answers, amazon quiz answers today, amazon daily quiz time answers today, amazon daily quiz answers today,amazon quiz today, amazon quiz time answers today, amazon question answers, amazon quiz answers today 50000, amazon daily quiz answers 

today's amazon quiz answers,

Amazon Quiz 11 August 2022 Answers Today Win,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, amazon quiz answers 


Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Now Live . For Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW

Telegram Link - Click Here

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.



Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time Amazon, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz. Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 11 August 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.


Amazon Quiz Answers


Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id.
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.

8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance. 




Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now

Amazon Daily Quiz Time Questions & Answers 11 August 2022

today's amazon quiz answers ( Refresh Here )

Q1. Before joining Manchester United, Erik Ten Hag was the manager of which of these teams?


Answer : Ajax


Q2. At the 68th National Film Awards, ‘Tanhaji’ won the award for ‘Best Popular Film providing ______ entertainment’ . Fill in the blanks


Answer : Wholesome


Q3. Netflix will launch a new ad supported streaming tier in 2023 in partnership with which technology giant?


Answer : Microsoft


Q4. Where did the first metro rail start in the world?


Answer : London


Q5. This monument in Delhi is a tomb of an Emperor from which dynasty?


Answer : Mughal


Amazon Quiz Answers Today 10 August 2022

Q1. Who among these baf GH ggmtters from Pakistan, has scored 720 runs in his first 6 Test matches?


Answer : Abdullah Shafique


Q2. The movie that won ‘Best Feature Film’ at the 68th National Film Awards was in which language?


Answer : Tamil


Q3. The Grand Vitara is a recently launched SUV from which company?


Answer : Maruti Suzuki


Q4. This monument was built in memory of which ruler of Russia?


Answer : Alexander II


Q5. Which actor won an Academy Award for playing this character in 2020?


Answer :  Joaquin Phoenix


Amazon Quiz Answers Today 9 August 2022

Q1. Ben Stokes recently played his final ODI at Durham against which team?


Answer : South Africa


Q2. Toolsidas Junior’ recently won the best Hindi film honour at the National Film Awards. This was whose last film?


Answer : Rajiv Kapoor


Q3. India has recently signed a memorandum of understanding with which country to reintroduce the cheetah in the country?


Answer : Namibia


Q4. Who among these was a founder of this company?


Answer : Garrett Camp


Q5. Which of these was one of the initial names of this airline before changing to its present day name?


Answer : Tata Airlines


Amazon Quiz Answers Today 8 August 2022

Q1. Which of these cricketers recently scored a century in his 100th ODI match?


Answer : Shai Hope


Q2. Russia and Ukraine have both signed a UN backed deal to resume grain exports via which water body?


Answer : Black Sea


Q3. Ajay Devgn recently won his 3rd National Award for Best Actor for which film?


Answer : Tanhaji


Q4. What is the first name of the author of this book?


Answer : Joanne


Q5 – In which year was this app launched?


Answer : 2010


Amzon Daily Quiz Time T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 11 August 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 11 August 2022 , 11:59:59 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

Conclusion

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 11 August 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 11 August 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments