Ad Code

Amazon Daily Quiz Answers Today For 5 August 2022 | Win Exciting Prizes ( Daily Quiz Time )

Today's Amazon Quiz Answers: ( August 2022 ) Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 5 August 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Time Answers Today 5th August 2022 , amazon daily quiz answers, amazon daily quiz time , amazon daily quiz answers today , amazon quiz , amazon quiz answers, amazon quiz answers today, amazon daily quiz time answers today, amazon daily quiz answers today,amazon quiz today, amazon quiz time answers today, amazon question answers, amazon quiz answers today 50000, amazon daily quiz answers 

today's amazon quiz answers,

Amazon Quiz 5 August 2022 Answers Today Win,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, amazon quiz answers 


Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.



Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time Amazon, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz. Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 5 August 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.


Amazon Quiz Answers


Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id.
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance.


Also Read Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 5 August 2022


Also Read : Amazon Funzone Stars Daily Jackpot Quiz Answers Today 5 August 2022




Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Amazon Daily Quiz Time Questions & Answers 5 August 2022

today's amazon quiz answers ( Refresh Here )

Q1. Sweden’s Armand ‘Mondo’ Duplantis created a world record at the 2022 IAAF World Championships in which event?

Answer : Pole Vault

Q2. The latest movie in the ‘Despicable Me’ franchise is titled ‘Minions: The Rise of ___’ . Fill in the blanks

Answer : Gru

Q3. Who is the first Indian President to be born in independent India?

Answer : Droupadi Murmu

Q4. This bird is associated with which Greek goddess?

Answer : Athena

Q5. What is another name of this asana?

Answer : Paschim Namaskarasana


Amazon Quiz Answers Today 4 August 2022

Q1. Who smashed an unbeaten 64, as India sealed the recent ODI series against West Indies with a narrow 2 wicket win?

Answer : Axar Patel

Q2. The Gray Man’ is a recently released movie, directed by which director duo famous for superhero movies?

Answer : Anthony and Joe Russo

Q3. Larsen & Toubro is selling its eight operational road assets to an infrastructure fund managed by which firm?

Answer : Edelweiss

Q4. Name this gemstone

Answer : Blue Topaz

Q5. The Emperor who ordered the construction of this site belonged to which dynasty?

Answer : Qin

Amazon Quiz Answers Today 3 August 2022

Q1. Annu Rani, recently came 7th in which event at the World Athletics Championship?

Answer : Javelin Throw

Q2. An An’ died at the age of 35 in Hong Kong recently. He was the world’s oldest living what?

Answer : Giant Panda

Q3. Which country’s president dissolved the parliament after the resignation of Prime Minister Mario Draghi?

Answer : Italy

Q4. One day on this planet takes about how many hours?

Answer : 10

Q5. This famous cartoon character made his debut in which decade?

Answer : 1920s


Amazon Quiz Answers Today 2 August 2022

Q1. Recently a bill was passed to bring Indian research stations in which region under the domestic laws of the country?

Answer : Antarctic

Q2. Eldhose Paul recently became the first Indian male to qualify for the final of the World Athletics Championship in which event?

Answer : Triple Jump

Q3. In the 2022 movie, Badhaai Do, Rajkummar Rao’s character shares his name with which cricketer?

Answer : Shardul Thakur

Q4. This famous scientist spent his last years in the town of Princeton in which US state?

Answer : New Jersey

Q5. This monastery, the largest buddhist monastery found in India, is located in which Indian state?

Answer : Arunachal Pradesh


Amazon Quiz Answers Today 1 August 2022

Q1. Which of these is an upcoming movie starring Vijay Deverakonda?


Answer : Liger


Q2. Sadio Mane, who recently won his second African player of the year award, plays international football for which country?


Answer : Senegal


Q3. On July 22, 2022 Dinesh Gunawardena took oath as the new Prime Minister of which country?


Answer : Sri Lanka


Q4. Who are the nephews of this famous Disney character?


Answer : Huey, Dewey and Louie


Q5. This is the flag of which country?


Answer : North Macedonia


Amzon Daily Quiz Time T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 5 August 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 5 August 2022 , 11:59:59 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

Conclusion

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.


All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz Answers ( 5 August 2022 ) Video on Youtube

Today Amazon Quiz 5 August 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments