Ad Code

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 14 August 2022 Win Up to 5 Stars

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today : ( 14 August 2022 ) , Today's Amazon Quiz Answers, Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 14 August 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers , Amazon Quiz Time Answers Today 14th August 2022 , Amazon Daily Quiz, Amazon Daily Quiz Stars,amazon daily quiz star answer today, amazon funzone stars quiz answers today, amazon daily quiz answers stars, daily quiz stars amazon quiz answers,

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 14 August 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 14 August 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 14 August 2022 ,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, Amazon quiz answers


Amazon Great Freedom Festival Sale 2022 Now Live . For Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW

Telegram Link - Click Here

Also Read :

KBC Apollo Ghar Baithe Jeeto Jackpot Quiz Answers Today Win 1 Lakh Cash Prize

Amazon Daily Quiz Answers Today 14 August 2022 Win Rs.2000 Pay Balance.

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 14 August 2022 Win 5 Stars.

Amazon Funzone Stars Daily Jackpot Quiz Answers Today 14 August 2022 Win 10 Stars

Amazon Funzone Stars Weekly Quiz Answers Today 14 - 20 August 2022 Win Upto 10 Stars.

Amazon Funzone Stars Weekly Jackpot Quiz Answers Today 14 - 20 August 2022 Win Upto 100 Stars.

Amar Ujala Quiz 14 August 2022 Answers Today Win Mobile.

Amazon Daily Spin and Win Quiz Answers Today Win 50000

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today 14 August 2022 Win Cash Prize.

Kbc Idfc First Bank Daily Offline Quiz Answers Today 14 August 2022 Win Exciting Prizes.

Amazon Foamy Fun Quiz Answers Today Win Rs.50 Cashback Balance.

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 14 August 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.


Amazon Daily Quiz Star Answers Today 


Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance


Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Today's Amazon Quiz Funzone Stars Answers 14 August 2022

Amazon funzone stars quiz answers today ( Refresh Here )

Q1. The Simorgh is a two-stage, liquid fueled space launch vehicle developed by which country?


Answer : Iran


Q2. Which is the “first festival in Asia” to be added to the ‘Representative List of Intangible Cultural Heritage of Humanity’ by UNESCO?


Answer : Durga Puja


Q3. Who became the first space tourist to travel to the International Space Station in more than a decade in December 2021?


Answer : Yusaku Maezawa


Q4. In which country is the tree of this fruit the national tree?


Answer : Bangladesh


Q5. Which university of India has this animal in its symbol?


Answer : Delhi University


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 13 August 2022

Q1. Who won the 2021 Puskas Award for his audacious ‘Rabona’ goal?


Answer : Erik Lamela


Q2. Recently removed, which sculpture stood at the University of Hong Kong memorializing the victims of Beijing’s Tiananmen Square?


Answer : Pillar of Shame


Q3. Which country became the first country to transition to 4.5-day work week?


Answer : UAE


Q4. Which catfish lives in the abandoned cooling ponds of the exclusion zone of this famous nuclear reactor?


Answer : Wels Catfish


Q5. This famous band was formed in which country?


Answer : UK


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 12 August 2022

Q1. Rukmini Banerji, CEO of Pratham Education Foundation, has been awarded which highest education accolade in 2021?


Answer :  Yidan Prize


Q2. Indian Navy’s indigenous stealth guided-missile destroyer ‘Mormugao’ is named after a port in which state?


Answer : Goa


Q3. Who among the following is the newly elected President of India?


Answer : Droupadi Murmu


Q4. Name this animal which is endemic to the Democratic Republic of Congo and is referred to as a ‘zebra giraffe’.


Answer : Okapi


Q5. In which of these countries is this the national animal?


Answer : India


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 11 August 2022

Q1. Robert Lewandowski, who scooped the 2021 Best FIFA Men’s Player award, belongs to which country?


Answer : Poland


Q2. SilverLine, a semi high-speed railway project that envisages trains running at 200 km/h, has been proposed in which state?


Answer : Kerala


Q3. Which of these comets was discovered in January 2021?


Answer : Comet Leonard


Q4. This footwear company acquired exclusive rights to which foam resin in 2004?


Answer : Croslite


Q5. Name the residence in which this gate is located, which served as the residence of the Ottoman Sultans.


Answer :  Topkapi Palace


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 10 August 2022

Q1. Which film won the Best Film (Drama) award at the Golden Globes 2022?


Answer : The Power of the Dog


Q2. Which city has the world’s longest metro network?


Answer : Shanghai


Q3. Kazhuveli Wetland was recently declared as the 16th Bird Sanctuary of which state?


Answer : Tamil Nadu


Q4. This is the famous Jacques Cartier bridge in which city?


Answer : Montreal


Q5. Which national park of India is known to have the highest population of this animal?


Answer : Kaziranga

Amzon Daily Quiz Time ( Funzone Stars ) T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 14 August 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 14 August 2022 , 11:59:00 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz 14 August 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments