Ad Code

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 23 August 2022 Win Up to 5 Stars ( App )

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today : ( 23 August 2022 ) , Today's Amazon Quiz Answers, Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 23 August 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Amazon funzone stars quiz answers today , Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers , Amazon Quiz Time Answers Today 23rd August 2022 , Amazon Daily Quiz, Amazon Daily Quiz Stars,Amazon Daily quiz star answer today, amazon daily quiz answers stars , daily quiz stars amazon quuz answers

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 23 August 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 23 August 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 23 August 2022 ,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, Amazon quiz answers


Amazon Sale 2022 Now Live . For Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW

Telegram Link - Click Here

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 23 August 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.


Amazon Daily Quiz Star Answers Today 


Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance


Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Today's Amazon Quiz Funzone Stars Answers 23 August 2022

Amazon funzone stars quiz answers today ( Refresh Here )

Q1. Which Padma Shri awardee is fondly known as ‘Kabir of Kannada’?


Answer : Ibrahim Sutar


Q2. M. Jagadesh Kumar, former VC of JNU, has been appointed as the chairperson of which of these bodies?


Answer : UGC


Q3. As per reports, which of these became the first-ever country to allow drone flights in civilian airspace?


Answer : Israel


Q4. This monument was commissioned by which ruler?


Answer : Muhammad Ali Pasha


Q5. In the movie King Richard, he played the father of which of these tennis players?


Answer : Venus Williams


Amazon Daily Quiz Answers Today 22 August 2022 ( Funzone Stars )

Q1. Which organisation manufactures India’s home-grown small aircraft Hansa-3?


Answer : NAL


Q2. In February 2022, which team played their 1,000th ODI match, becoming the first team to do so?


Answer : India


Q3. Which Indian company announced forming a JV with Foxconn to manufacture semiconductors in India?


Answer : Vedanta


Q4. Who among these actors voiced this character in the Marvel Cinematic Universe?


Answer : Vin Diesel


Q5. Who was the founder of this company?


Answer : Ole Kirk Christiansen


Amazon Daily Quiz Answers Today 21 August 2022 ( Funzone Stars )

Q1. Housing finance firm HDFC is merging with which bank?


Answer : HDFC Bank


Q2. How do we better know the 23rd Headquarters Special Troops of the US Army, who were recently awarded the Congressional Gold Medal?


Answer : Ghost Army


Q3. IJmuiden sea lock, claimed to be the largest sea lock in the world, was inaugurated in which country?


Answer : Netherlands


Q4. Eileen Gu born in California, won gold in the Big Air event of this sport at the 2022 Winter Olympics representing which country?


Answer : China


Q5. Which company is the parent organization of this mobile brand?


Answer : BBK electronics


Amazon Daily Quiz Answers Today 20 August 2022 ( Funzone Stars )

Q1. How do we better know the proposed semi-high speed K-Rail project of the Kerala government?


Answer : SilverLine


Q2. In 2022, Kerala’s popular Nehru Trophy boat race was held in which country?


Answer : UAE


Q3. NASA’s Parker Solar Probe has taken its first visible light images of the surface of which planet from space?


Answer : Venus


Q4. Which of these companies was founded in this country?


Answer : IKEA


Q5. Which of these brands famous for its food products specialized for this animal was the most viewed pet brand on YouTube in UK in 2021?


Answer : Whiskas


Amazon Daily Quiz Answers Today 19 August 2022 ( Funzone Stars )

Q1. Which is the first Hindi book translated into English that has been long listed for the International Booker Prize 2022?


Answer : Tomb of Sand


Q2. CPEC under China’s Belt and Road Initiative links Xinjiang province with Gwadar port in which country?


Answer : Pakistan


Q3. The hack of which Hong-Kong based crypto-exchange has been described as the “heist of the century”?


Answer : Bitfinex


Q4: On what commodity was the first bitcoin transaction done?


Answer : Pizza


Q5. What is the actual skin colour of this animal?


Answer : Black


Amzon Daily Quiz Time ( Funzone Stars ) T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 22 August 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 22 August 2022 , 11:59:00 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz 22 August 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments