Ad Code

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 28th August 2022 Win Up to 5 Stars ( App )

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today : ( 28 August 2022 ) , Today's Amazon Quiz Answers, Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 28 August 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Amazon funzone stars quiz answers today , Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers , Amazon Quiz Time Answers Today 28th August 2022 , Amazon Daily Quiz, Amazon Daily Quiz Stars,Amazon Daily quiz star answer today, amazon daily quiz answers stars , daily quiz stars , amazon quiz answers

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 28 August 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 28 August 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 28 August 2022 ,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, Amazon quiz answers


Amazon Sale 2022 Now Live . For Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW

Telegram Link - Click Here

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 28 August 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.


Amazon Daily Quiz Star Answers Today 


Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance


Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Today's Amazon Quiz Funzone Stars Answers 28 August 2022

Amazon funzone stars quiz answers today ( Refresh Here )

Q1. PVR Ltd launched its movie non-fungible token (NFT) ahead of the release of which of these movies?


Answer : RRR


Q2. In 2022, who became the first cricketer to score a triple century on debut in a first-class match?


Answer : Sakibul Gani


Q3. Which Indian company joined the SEA-ME-WE-6 undersea cable consortium?


Answer : Airtel


Q4. What did this company used to initially manufacture?


Answer : Plane Engines


Q5. The flag of which country has been shown in this visual?


Answer : Romania


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 27 August 2022

Q1. President Ram Nath Kovind in March 2022 awarded the prestigious President’s Colour 2022 to which among these?


Answer : INS Valsura


Q2. ICMR gives Dr Subhas Mukherjee Award in recognition of outstanding contribution to which field?


Answer : In-vitro fertilization


Q3. In February 2022, which of these countries unveiled its first hydrogen-powered train?


Answer : Japan


Q4. Which documentary based on this animal has won an Academy Award?


Answer : March of the Penguins


Q5. Which country has the longest network for this means of transport?


Answer : USA


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 26 August 2022

Q1. Which packaged coffee products maker has recently secured funding from former Indian cricket team captain Virat Kohli?


Answer : Rage Coffee


Q2. Who among these has been conferred with Hilal-e-Pakistan in 2022?


Answer : Bill Gates


Q3. Which country recently became the champion of the 2022 AFC Women’s Asian Cup?


Answer : China


Q4. Which actor plays the role of Lord Voldemort in the famous movie adaptation of this book?


Answer : Ralph Fiennes


Q5. Where is this famous heritage site located?


Answer : England


Amzon Daily Quiz Time ( Funzone Stars ) T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 28 August 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 28 August 2022 , 11:59:00 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz 27 August 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments