Ad Code

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 30 August 2022 Win Up to 5 Stars ( App )

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today : ( 30 August 2022 ) , Today's Amazon Quiz Answers, Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 30 August 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Amazon funzone stars quiz answers today , Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers , Amazon Quiz Time Answers Today 30th August 2022 , Amazon Daily Quiz, Amazon Daily Quiz Stars,Amazon Daily quiz star answer today, amazon daily quiz answers stars , daily quiz stars amazon quuz answers

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 30 August 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 30 August 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 30 August 2022 ,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, Amazon quiz answers


Amazon Sale 2022 Now Live . For Best Deals and Offers Available on Telegram Channel JOIN NOW

Telegram Link - Click Here

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 30 August 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.


Amazon Daily Quiz Star Answers Today 


Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance


Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Today's Amazon Quiz Funzone Stars Answers 30 August 2022

Amazon funzone stars quiz answers today ( Refresh Here )

Q1. Which country’s parliament elected Dimitar Kovacevski as the new prime minister in January 2022?

Answer : North Macedonia

Q2. UAE’s Ahmed Naser Al-Raisi recently got elected as the president of which international organisation?

Answer : INTERPOL

Q3. The red umbrella is a symbol for which group of people’s rights around the world?

Answer : Sex workers

Q4. Apart from the Chicago Bulls, this legendary basketball player also played for which NBA franchise?

Answer : Washington Wizards

Q5: This is the super saiyan form of which ‘Dragon Ball Z’ character?

Answer : Goku

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 29 August 2022

Q1. Who has been appointed India’s first National Maritime Security Coordinator?

Answer : G Ashok Kumar

Q2. Which of these neighbouring countries have decided to adopt India’s UPI system?

Answer : Nepal

Q3. Rameshbabu Praggnanandhaa grabbed headlines after defeating world No. 1 & five-time world champion in which sport?

Answer : Chess

Q4. Who is the current CEO of this tech company?

Answer : Shou Zi Chew

Q5. Name this animal

Answer : Pangolin


Amzon Daily Quiz Time ( Funzone Stars ) T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 30 August 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 30 August 2022 , 11:59:00 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz 29 August 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments