Ad Code

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 5 August 2022 Win Up to 5 Stars

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today : ( 5 August 2022 ) , Today's Amazon Quiz Answers, Give correct answers for Amazon Daily Quiz Time Answers Today on Amazon daily quiz time questions and answers funzone page on Amazon App for 5 August 2022 ,So Play Amazon Quiz Today and stand a chance to win Exciting Prizes. Amazon Quiz Answers Today Win Cash Prize ,Daily Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers , Amazon Quiz Time Answers Today 5th August 2022 , Amazon Daily Quiz, Amazon Daily Quiz Stars,Amazon Daily quiz star answer today, 

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 5 August 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 5 August 2022

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers 5 August 2022 ,Daily Amazon Quiz Today, today's amazon quiz answers, Amazon quiz answers


Also Read : Amazon Daily Quiz Answers Today 5 August 2022 Win ₹1000 Pay Balance

Amazon Daily Quiz Questions & Answers

For fast update join our telegram channel.


Today's Amazon Quiz Answers

Hello-AG Trickers, welcome to our website AG TrickAmazon India Is now Great online Shopping Platform in India.Amazon India arranges many quiz contest such as Daily Quiz Time, Progear Smartband Quiz, Microsoft Laptop Quiz, The July Quiz. Amazon Daily Quiz , Amazon Philips Shaver Quiz.Amazon Big Muscles Quiz.Nescafe Gold Quiz,Amazon Daily Quiz contest one of them. Now we will says about today's amazon quiz answers of 5 August 2022, This quiz contest will cames 5 questions. If you will gave Amazon Daily Quiz Time Questions Answer correctly you can win exciting prizes like rs.50000 pay balance ,so Find out below Amazon quiz answer today . If you are lucky you will get Win Rs. 40k pay balance. So gave today amazon quiz answers correctly.


Amazon Daily Quiz Star Answers Today 


Get 1 Year ZEE5 Premium Account Subscription Free(Trick added) 


Join Our Telegram Channel - Click Here

Follow Our Twitter Page - Click Here

How to play Amazon Quiz Today ?

1. First of all download Amazon App -Click Here
2. Register with your basic details like your mobile number and email id. 
3. In Home Page of Amazon App scroll down this page and find a banner for Daily Quiz Time for amazon quiz answers win
4. Then click on Play Now
5. Then click on Start
6. Then you will saw some questions for Amazon Daily Quiz
7. Play this Quiz and gave answers correctly.
8. If you are lucky you will get Win rs.40000 pay balance


Upcoming Giveaway Sony Liv Premium Subscription of 3 months - Join Now


Best Budget Smartphone on MI(Redmi 9)
Battery Capacity - 5000 mAh
4GB + 64 GB - Buy Here

Today's Amazon Quiz Funzone Stars Answers 5 August 2022

Amazon funzone stars quiz answers today ( Refresh Here )

Q1. Who replaced Vivo as the title sponsor of IPL 2022?

Answer : Tata

Q2. Avatar 2 which is set to release in December 2022, is a sequel of a movie released in which year?

Answer : 2009

Q3. The Reserve Bank Innovation hub was recently inaugurated in which city?

Answer : Bengaluru

Q4. This bird was the sacred animal of which Greek goddess?

Answer : Athena

Q5. Which famous city is shown here?

Answer : Istanbul


Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 4 August 2022

Q1. Who among these recently became the fastest to reach 8000 runs in Test cricket (in terms of number of innings)?

Answer : Steve Smith

Q2. Palak Tiwari, seen in the music video for Harrdy Sandhu’s song ‘Bijlee Bijlee’ is the daughter of which famous television actress?

Answer : Shweta Tiwari

Q3. EKI Energy Services and which famous company floated a joint venture company for nature based solutions in India?

Answer : Shell

Q4. This is the flag of which country?

Answer : Mauritius

Q5. On what site is the source code of this cryptocurrency hosted?

Answer : GitHub

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 3 August 2022

Q1. Who won the women’s singles title at the recently concluded All England Badminton Championships?

Answer : Akane Yamaguchi

Q2. The movie ‘Attack’ shows which Bollywood actor playing the role of a ‘super soldier’?

Answer : John Abraham

Q3. Which platform recently bagged the rights to be the exclusive ticketing partner for IPL 2022?

Answer : BookMyShow

Q4. Where is this company headquartered?

Answer : Los Gatos

Q5. Name this animal

Answer : Tapir

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 2 August 2022

Q1. Who defeated Rafael Nadal in the final to win the Indian Wells Masters title in 2022?

Answer : Taylor Fritz

Q2. In the upcoming movie ‘Morbius’, who plays the titular character of Dr Michael Morbius?

Answer : Jared Leto

Q3. In the last year, people of which country comprised the largest chunk of foreign nationals who got the skilled worker visa in UK?

Answer : India

Q4. This famous museum is located in which European country?

Answer : France

Q5. This preparation of rice was created in which country?

Answer : Italy


Amzon Daily Quiz Time ( Funzone Stars ) T&C

Amazon quiz answers win Contest will commence on 5 August 2022 from 12:00:00 a.m. (IST) to 5 August 2022 , 11:59:00 pm (IST) ("Contest Period")


2. Total winner : 1

I hope today's amazon quiz answers will help you for playing amazon daily quiz contest. So daily visit our website and get latest quiz updates and latest news,amazon win quiz answers.Try your luck best.

All image credit :- amazon app

Today Amazon Quiz 5 August 2022

Daily Quiz Time Amazon,Amazon quiz answers today

Post a Comment

0 Comments