Ad Code

Binance Learn and Earn Quiz Answers Today : Win Free BAND, UMA, BTTC Token ( Crypto Quiz )

Binance Learn And Earn Quiz Answers Today : Get Free BAND ,UMA , BTTC Token, Binance learn and earn  token quiz answers,binance learn and earn quiz answers today,binance learn & earn quiz answers,binance quiz today, binance academy quiz answers today , binance frontier quiz answers today , crypto quiz answers today, binance , binance learn and earn,binance learn and earn quiz answers,binance learn and earn quiz,binance learn and answers,binance learn and earn time,binance learn and earn quiz time, binance welcome to crypto quiz answers today, binance What is Band Protocol ( BAND ) quiz , binance What Is UMA quiz , What Is BTTC quiz answers

Bimance Learn and Earn Quiz Answers Today Win band uma bttc token
Binance Learn and Earn Quiz Answers Today , Earn Free BAND , UMA , BTTC Tokens

Also Read

8 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

7 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

6 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

5 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

4 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

3 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here

2 Letter Binance Crypto WODL Word List:

Click Here


Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 


Binance Learn & Earn Quiz Answers Today

Hello,
Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates.Today we will says about Binance Learn and Earn Quiz Answers Today . In this quiz you can find all new crypto quiz questions and answers at one place. Such as Binance knc and front token quiz answers,Binance knc quiz answers today,binance knc token quiz answers today, binance front token quiz answers ,binance quiz answers today ,binance academy quiz answers today . Now we have updated with binance band , uma and bttc token quiz answers below. Find all correct answers of Binance Learn & Earn Academy Quiz Answers  such as binance What is BTTC , What Is Band Protocol ( BAND ) quiz , What Is UMA ( UMA ) quiz answers  and get token , binance learn and earn quiz answers


Also Read : Binance Crypto Wodl Words Quiz Answers Today List New : Win Prize a Share of $10,000 BUSD in Rewards ( 2 August 2022 )


This Quiz contest will be run from 4th August 2022.

Binance Learn and Earn BAND, UMA , BTTC Quiz Answers Today

Refresh Here

Binance Learn and Earn Band Protocol ( BAND ) Token Quiz Answers Today

Q1. All of these concepts are related to Band Token except for…


Answer : Cash incentives


Q2. Which sentence is incorrect?


Answer : Band Protocol leverages on-chain centralized oracles that link on-chain applications together.


Q3. Which characteristics differentiate Band Protocol from other oracle services?


Answer : Decentralization, maximum customization and flexibility, easy scalability, economical cost, interoperability, and cross-chain


Q4. Which ecosystem(s) has/have partnered with Band Protocol?


Answer: All are correct


Q5. Which of the following IS NOT a use case of the BAND token?


Answer : To secure a discount when requesting data


Q6. Which sentence is CORRECT?


Answer : BandChain’s Delegated Proof of Stake design and BAND token create a decentralized network.


Q7. What network is BandChain on?


Answer: Cosmos


Q8. Which characteristic DOES NOT correctly describe BAND Protocol?


Answer : On-chain DeFi protocol


Telegram

Binance Learn and Earn UMA Token Quiz Answers Today

Q1. What makes the OO optimistic?

Answer : Proposed data will not require resolution unless it is disputed, and disputes are rare

Q2. How many tokens did UMA transfer to its DAO in 2021?

Answer : 35 million tokens

Q3. Who are the three actors in the OO system?

Answer : The contract requesting the data; the participant proposing the data; and the disputer

Q4. Why is there a reward associated with voting correctly?

Answer : So there is an incentive to be correct

Q5. Why does the OO include a human component?

Answer : Humans can provide any kind of knowable truth to a blockchain

Q6. What are the phases in the UMA voting process?

Answer : Voting period; voting revealing period; reward collection period

Q7. What is the DAO tooling organization that is a sister protocol to UMA and Across and is secured by the OO?

Answer : Outcome.Finance

Q8. How long does it typically take for the OO, through its UMA token holders, to resolve a dispute?

Answer : 48 hours

Q9. What is UMA’s native token?

Answer: UMA coin

Q10. What is the cross chain bridge empowered by UMA and its OO?

Answer: Across

Binance Learn and Earn BTTC Token Quiz Answers Today

Q1. “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Answer : Proof of Stake blockchain

Q2. With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?

Answer : False

Q3. What can you NOT do on Binance Earn?

Answer : Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4. Which of the following is a form of passive income?

Answer : Alice stakes her crypto holdings

Q5. What can you do with Binance Earn?

Answer : Select different products to grow your crypto holdings

Q6. What is NOT staking?

Answer : Generate returns by trading your coins

Q7. Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?

Answer : true

Q8. When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.

Answer : spot wallet

Q9. Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?

Answer : False

Binance BAND, UMA , BTTC Token Learn and Earn Quiz Contest Direct Link - Click Here


Binance learn and earn quiz activity period : 2022-08-04 07:00 (UTC) to 2022-08-10 07:00 (UTC)

I hope this information will help you for playing Binance learn and earn quiz , binance academy quiz answers today.

Post a Comment

0 Comments