Ad Code

Binance Margin Quiz Answers Today August 2022 Win Prizes

Binance Margin Quiz Answers Today : Binance Learn And Earn Quiz Answers Today,Binance margin token quiz answers,binance margin quiz answers today,binance quiz answers today, binance learn and earn quiz answers today,binance learn & earn quiz answers,binance academy quiz answers today , binance academy learn and earn quiz answers today , crypto quiz answers today , binance learn and earn crypto , binance margin quiz answers today , binance margin trading quiz answers , binance margin quiz answer, binance margin quiz answers august 2022,

Binance Margin Quiz Answers Today
Binance Margin Quiz Answers Today

Also Read : Coinbase Cartesi Quiz Answers: Learn and Earn $3 CTSI Token 

Upcoming Giveaway Rs.25 Cash back on Mobikwik Recharge and Bill Payment

Join Quickly on Telegram Channel
JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL - Click Here
SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL Click Here


Follow Us On Google News - Click Here 


Hello,

Ag trick readers welcome to our website blog agtrick.xyz .An our blog you can get latest news update,flipkart quiz amazon Quiz,daily quiz, current affairs today and many more updates.
Today we will says about Binance Learn and Earn Quiz Answers Today of Margin . In this quiz you can find all new crypto quiz questions and answers at one place. Such as 
Binance knc and front token quiz answers,Binance pax gold quiz answers today,binance paxg token quiz answers today, binance paxg token quiz answers ,binance quiz answers today ,binance academy quiz answers today . Now we have updated with binance margin quiz answers below. Find all correct answers of Binance Learn & Earn Academy Quiz Answers  and get Margin Token.


This Quiz contest will be run on the month of August 2022.

Binance Margin Quiz Answers Today | Learn and Earn Tokens

Refresh Here

Binance MARGIN Quiz Answers Today

Q1. Binance Margin includes cross margin and isolated margin. Which one of the following sentences does not describe their difference?

Answer : They have different interest rates

Q2. Margin level is used to evaluate the risk level of your margin account. How is margin level calculated?

Answer: Margin level = total assets value/(total borrowed value + total accrued interest value)

Q3. Which one of the following events will force you to liquidate?

Answer : The margin level has reached the liquidation level

Q4. How often is margin interest calculated?

Answer : Hourly, at the time of borrowing

Q5. Do you need to borrow manually before trading?

Answer : No, you can use the ‘auto borrow’ function on the trading page

Q6. Which one of the following factors does not affect your maximum borrowing limit?


Answer : The borrowing period

Q7. Which one of the following sentences is correct regarding your borrowing interest rate?

Answer : The borrowing interest rate will change with the market, and the system will notify you when it changes

Q8. In the event of liquidation, how to repay your debts?

Answer: Binance insurance funds will write off your debts

Q9. How to pay the interest fee with BNB in cross margin?

Answer: Transfer BNB to cross margin account and repay manually

Q10. When you receive a margin call notification, what should you do?

Answer : Reduce your position to repay the debt or add more collateral into the margin account

Q11. When trading on Margin, a forced liquidation occurs when the margin risk ratio (total assets/total debts) reaches the liquidation risk ratio. Users are charged a “Liquidation Clearance Fee” in the event of forced liquidation. Which of the following contains the correct description for Liquidation Clearance Fees?

Answer : When the position is forcedly liquidated, a Liquidation Clearance Fee will be charged according to the amount of the assets being liquidated. The system may use all the remaining assets in the margin wallet to complete the liquidation

Q12.  When the margin risk ratio (total assets/total debts) of your margin wallet reaches liquidation risk ratio, which one of the following best describes what will happen?

Answer : All of the above

Binance ar Learn and Earn Quiz Contest Direct Link - Click Here


Binance learn and earn quiz activity period : 

I hope this information will help you for playing Binance learn and earn quiz , binance academy quiz answers today.



Post a Comment

0 Comments